18 Νοε 2016

Οι τρεις στόχοι που έθεσε ο Αλέγκρι μέχρι τα Χριστούγεννα

Τρεις στόχους ως τα Χριστούγεννα έθεσε για τη Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Στέφαν Λιχτστάινερ στο Champions League.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των μπιανκονέρι ενόψει του αυριανού ματς με την Πεσκάρα ήταν λιτή. Σε αντίθεση με άλλες φορές, Αλέγκρι και δημοσιογράφοι δεν είπαν πολλά, με τον αλενατόρε να αναφέρει τους τρεις στόχους που έχει η Γιούβε μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων.

«Θα τα πω με χρονολογική σειρά. Ο πρώτος στόχος είναι να ξεμπερδεύουμε με τον όμιλο του Champions League, πράγμα που σημαίνει ότι στη Σεβίλλη παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Ακόμη και για την 1η θέση, έχουμε δύο διαθέσιμα αποτελέσματα την Τρίτη και όχι μόνο τη νίκη. Ο δεύτερος στόχος είναι να πάμε ως πρωτοπόροι του πρωταθλήματος στη διακοπή. Θα παίξουμε ένα ματς λιγότερο από την Ρόμα, λόγω του Σούπερ Καπ, αλλά ο στόχος πρέπει να είναι η κορυφή ακόμη και ένα ματς λιγότερο. Ο τρίτος στόχος είναι η κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μίλαν στις 23 Δεκεμβρίου», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος επανέλαβε ότι το πρώτο ματς μετά από διακοπή πρωταθλήματος είναι πάντα επικίνδυνο -ειδικά όταν είναι θεωρητικά εύκολο- και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λιχτστάινερ.


«Ο Στέφαν δουλεύει πολύ καλά, ήταν πολύ καλός όσες φορές τον χρειάστηκα. Δεν είχαμε αμφιβολίες για το αν θα ήταν έτσι πάντως. Οταν έπρεπε να δηλώσουμε την λίστα για το Champions League, έπρεπε να κάνω μια επιλογή και την έκανα. Αυτό, όμως, δεν επηρεάζει τα όσα πιστεύω για τον Στέφαν. Κάθε φορά που μπαίνει να παίξει κάνει αυτό που πρέπει και αν συνεχίσει έτσι έχει πιθανότητες να επιστρέψει στη λίστα του Champions League».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι είπε ότι είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μόιζες Κιν, προανήγγειλε ότι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα βασικός αύριο βράδυ και έκανε μια ενημέρωση για την κατάσταση των τραυματιών...

«Ο Μαρκίζιο είναι καλά, για τον Κιελίνι θα δω στη σημερινή προπόνηση αν είναι κι αυτός ok. Ο Πιάτσα αργεί ακόμη ενώ ο Ντιμπάλα δεν έχει κλείσει ακόμη μήνα από όταν τραυματίστηκε (22 Οκτωβρίου). Ηταν μία θλάση μεταξύ πρώτου και δεύτερου βαθμού, είναι λογικό να παραμένει εκτός δράσης, δεν έκανε κάποιο λάθος το ιατρικό τιμ. Ο Μπαρτσάλι, όπως ξέρετε όλοι, παραμένει εκτός και ο Μπενάτια επέστρεψε από την εθνική με έναν πόνο στο γόνατο, θα δω στη σημερινή προπόνηση αν είναι ΟΚ για αύριο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου