18 Νοε 2016

Στο στόχαστρο των Αργεντίνων έχει μπει ο Ιγκουαΐν, το δημοσίευμα των Ναπολιτάνων και η πραγματικότητα στο Τορίνο

Ολο και πιο άνετα αισθάνεται στη Γιουβέντους ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα του.

Η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο δύσκολη σε ό,τι αφορά τη σχέση του Αργεντίνου φορ με τους συμπατριώτες του. Το κλίμα για τον Ιγκουαΐν είναι πολύ βαρύ αφού οι Αργεντίνοι έχουν… τρελαθεί με τα άσχημα αποτελέσματα της εθνικής ομάδας τους και έχουν αποφασίσει να τα φορτώσουν όλα στον Γκονσάλο.

Ετσι, μετά το σκίτσο που κυκλοφόρησε πριν λίγα 24ωρα και είχε ως σκοπό να ειρωνευτεί τα κιλά του (Δείτε το θέμα: Το καυστικό σκίτσο των Αργεντίνων που τα χώνει στον Ιγκουαΐν), αν και δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο θέμα πλέον, ήρθαν οι αποδοκιμασίες όταν μπήκε αλλαγή στο 3-0 επί της Κολομβίας. Ο Ιγκουαΐν έχει μπει στο στόχαστρο των Αργεντίνων οπαδών και δημοσιογράφων, με συνέπεια να μην είναι ευτυχισμένος στην πατρίδα του. Στη Γιουβέντους, όμως, είναι.


Στην επιστροφή του στις προπονήσεις ο Pipita ήταν όλο χαμόγελα με τον Πατρίς Εβρά και τους συμπαίκτες του ενώ σε μια άλλη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει, δείχνει να το διασκεδάζει με τους -τραυματίες- Πάουλο Ντιμπάλα και Αντρέα Μπαρτσάλι.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και ναπολιτάνικα ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα η εφημερίδα Il Mattino, γράφουν ότι ο Ιγκουαΐν νιώθει πλέον ότι το σπίτι του είναι το Τορίνο και ότι εκεί νιώθει ευτυχισμένος. Και έτοιμος να απαντήσει, με τη φανέλα της Γιουβέντους, στους συμπατριώτες του που έχουν αποφασίσει να τον κατηγορούν για τα πάντα πλέον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου