8 Νοε 2016

Τι συμβαίνει με τον Μάρκο Βεράτι;

Ολο και πιο συχνά παίζει το όνομα του Μάρκο Βεράτι στο ρεπορτάζ της Γιουβέντους.

Από το καλοκαιρινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, για αμοιβαίο φλερτ με στόχο να γίνει ο γάμος το καλοκαίρι του 2017, έχουν περάσει 2,5 μήνες.

Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν δηλώσεις του μάνατζερ για επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος, ιταλικά ρεπορτάζ για επαφές με τον παίκτη, γαλλικά ρεπορτάζ για δυσαρέσκεια του παίκτη στην Παρί Σεν Ζερμέν κλπ.

Μέχρι και ο πρόεδρος της Πεσκάρα βγήκε πριν λίγες μέρες για να πει ότι η μεταγραφή του στη Νάπολι, το 2012, χάλασε επειδή είναι Γιουβεντίνος.


Τώρα, η Corriere dello Sport υποστηρίζει ότι την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη συνάντηση των Μπέπε Μαρότα-Φάμπιο Παράτιτσι με τον μάνατζερ του Βεράτι, Ντονάτο Ντι Κάμπλι.

Η εφημερίδα λέει ότι αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι η συνάντηση θα αφορά κάποιους πιτσιρικάδες αλλά ποιος μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα πουν τίποτα για τον Βεράτι; Για τον οποίο, συμπληρώνει η Corriere dello Sport, υπάρχει ενδιαφέρον και από Τσέλσι, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γ., Μπάγερν και Ιντερ.

Να υπενθυμίσουμε, ότι στην προηγούμενη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, πριν ένα μήνα, η Tuttosport είχε κάνει ένα φόρουμ με δέκα μάνατζερ, οι οποίοι ανέλυσαν κάθε πιθανό και απίθανο μεταγραφικό σενάριο για τους μπιανκονέρι. Οταν έφτασαν στο θέμα Βεράτι, άπαντες συμφώνησαν στο εξής...

Αν ο Ιταλός χαφ αποφασίσει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι πιθανότεροι προορισμοί είναι δύο: Είτε η Γιουβέντους που αγαπάει από μικρό παιδί, είτε η Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι, τον οποίο αγαπάει σαν ποδοσφαιρικό πατέρα του...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου