19 Νοε 2016

Πώς χάλασε η μεταγραφή του Βεράτι στη Γιουβέντους

Ο πρόεδρος της Πεσκάρα θυμήθηκε το πώς χάλασε η μεταγραφή του Μάρκο Βεράτι στη Γιουβέντους αλλά είναι αισιόδοξος για το καλοκαίρι.

Πριν δύο εβδομάδες ο Ντανιέλε Σεμπαστιάνι είχε αποκαλύψει ότι το καλοκαίρι του 2012 η μεταγραφή του Βεράτι στη Νάπολι χάλασε επειδή είναι Γιουβεντίνος. Τώρα αναφέρθηκε στο γιατί δεν ντύθηκε μπιανκονέρι ο διεθνής χαφ τότε.

«Οταν έφυγε από την Πεσκάρα, ο Μάρκο ήταν λίγο στενοχωρημένος επειδή δεν έγινε η μεταγραφή του στη Γιουβέντους, την οποία υποστηρίζει από πιτσιρικάς. Θα προτιμούσα να τον πουλήσω στη Γιούβε και όχι στην Παρί Σεν Ζερμέν και ήμασταν πραγματικά πολύ κοντά. Τον Ιανουάριο του 2012 είχαμε συζητήσει με τους μπιανκονέρι για ανταλλαγή Ιμόμπιλε-Βεράτι αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Λίγους μήνες μετά, το καλοκαίρι του ’12, όλα χάλασαν επειδή δεν συμφωνήσαμε σε θέμα ανταλλαγής παικτών», είπε για το παρελθόν ο πρόεδρος της Πεσκάρα και μετά μίλησε για το (κοντινό) μέλλον...


«Εχω παραμείνει σε επαφή με τον Μάρκο και μιλήσαμε τις τελευταίες μέρες. Πιστέψτε με, είναι πολύ χαρούμενος στο Παρίσι. Πιστεύω, όμως, ότι σκέφτεται πλέον το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία και γνωρίζοντας τον, πιστεύω ότι θα πήγαινε τρέχοντας στη Γιουβέντους. Το πρόβλημα είναι ότι η Παρί δεν πουλάει τους καλύτερους παίκτες της, θα δούμε τι θα γίνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου