3 Νοε 2016

Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις του Μαρκίζιο

Μια ουδετερότητα, δίχως πάθος, βγάζουν ως εικόνα και συναίσθημα οι περισσότερες φετινές δηλώσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών. Μοναδική εξαίρεση, ποιος άλλος; Ο Μπουφόν.

Στο γνωστό «επαγγελματικό» τέμπο ήταν και οι κουβέντες του Μαρκίζιο μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιόν. Ο Κλαούντιο δε φέρει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, εξάλλου απουσίαζε τόσο καιρό.


«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι», είπε ο Ιταλός μέσος. «Το σημαντικό είναι πως δε χάσαμε. Και ο βαθμός είναι καλός, είμαστε μέσα στο παιχνίδι αλλά αυτές τις αναμετρήσεις θα πρέπει να τις κερδίζουμε», δήλωσε ο Μαρκίζιο που ο ίδιος έκανε καλύτερη εμφάνιση από πολλούς συμπαίκτες του.

2 σχόλια:

  1. Τι ακριβώς είναι εκτός τόπου; Αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας δεν πάμε να ονειρευομαστε εμείς Τσου λου και άλλα τέτοια, βρείτε μου έναν λόγο κάποιος ουδέτερος να κάτσει να παρακολουθήσει ματς της φετινής γιουβε. Ύστερα δεν είπε και τίποτα το τραγικό ότι πρέπει να κερδίζουμε τέτοια ματς είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά.., είναι σα να λέει ότι η Γιούβε πάιζει σαν ομαδούλα και ότι εόιναι επιτυχία να είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αντί να πει ότι δεν κάναμε μια ευκαιρία και αν δεν έκαναν το λάθος οι αμυντικοί της Λυόν να μας δώσουν το πέναλτυ, το αποτέλεσμα, μάλλον, θα ήταν διπλό ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, Π.Χ. Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ 3- 0 . ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΡΚΙΖΙΟ;;; ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΑΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή