4 Νοε 2016

Κακός σχεδιασμός (Μέρος ΙΙ)

Δεν είναι κακό μια ομάδα να πουλάει. Είναι κακό να πουλάει και να μην αντικαθιστά. Ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικές μονάδες.

Ποιος από τους απλούς φιλάθλους δεν εξέφρασε τον προβληματισμό του όταν δόθηκε ο Πολ Πογκμπά και τελικά δεν ήρθε κάποιος στη θέση του; Μια αρνητική σκέψη, ένας φόβος για το πώς θα αντεπεξέλθει η ομάδα υπήρχε από όλους.

Και όμως, Μπέπε Μαρότα και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδειχναν ήρεμοι. Ο γενικός διευθυντής, μάλιστα, παρουσίαζε την αγορά ενός καλού μέσου ως κερασάκι στην τούρτα και όχι ως αναγκαία.

Τελικά δεν κρίθηκε αναγκαία, γι αυτό και δεν έγινε.

Όπως στην περίπτωση του τέταρτου επιθετικού, έτσι και στην περίπτωση του βασικού μέσου, δεν υπήρξε καθόλου καλή οργάνωση και εύστοχος σχεδιασμός.


Είναι εμφανές πως πράγματα που βλέπει ο απλός φίλαθλος που δεν είναι μέσα στ’ αποδυτήρια, δεν τα υπολόγισαν σωστά διοίκηση και προπονητής.

Και αυτό έχει αντίκτυπο στο παιχνίδι της ομάδας. Αλήθεια είναι πως η Γιουβέντους είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και μέσα στο Champions League αλλά κατά πόσο ευχαριστεί η εικόνα της ή δίνει στον οπαδό το κάτι παραπάνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου