4 Νοε 2016

Πώς θα κινηθεί μεταγραφικά η Γιουβέντους

Σίγουρος είναι ο ιταλικός Τύπος ότι τον Ιανουάριο η Γιουβέντους θα προχωρήσει σε μεταγραφή.

Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Λιόν και γενικά η εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν, ωθεί τους πάντες στη σκέψη ότι τον Γενάρη θα γίνει τουλάχιστον μία μεταγραφή και θα αφορά τον χώρο του κέντρου.

Υπό αυτή την έννοια, δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος αν τα ιταλικά ΜΜΕ που υποστηρίζουν ότι θα γίνει μεταγραφή, το λένε επειδή κάτι ξέρουν ή επειδή σκέφτονται κι αυτοί με την λογική που προαναφέραμε.


Το όνομα του Αξελ Βίτσελ, πάντως, παίζει και πάλι δυνατά τα τελευταία δύο 24ωρα, ειδικά όσο στη Ρωσία μεταδίδουν ότι ο Βέλγος ξεκαθάρισε ξανά στη Ζενίτ ότι δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Η μεταγραφη στη μεσαι γραμμη δε πρεπει να ειναι ενας συμπληρωματικος παικτης και λυση αναγκης.Ο Βιτσελ εχει δεδομενη ποιοτητα αλλα ισως χρειαζεται κατι καλυτερο μετα και απο τη φυγη του Πογκμπα.Το θετικο ειναι η επιστροφη του Μαρκιζιο.Η Γιουβε πρεπει να αναζητησει ενα καλο μεσο ισως και για το καλοκαιρι.Ο Βερατι θα ηταν ταμαμ αν και λειπει ενας επιτελικος και οχι 6αρο-8αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή