1 Νοε 2016

Πέρασε στην επίθεση ο Ιγκουαΐν για την κατάσταση του ίδιου και της Γιουβέντους

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Λιόν.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Αργεντίνος φορ...

Για την επιστροφή του στα γκολ στο ματς με τη Νάπολι: «Πάντα δουλεύω για την ομάδα. Αν σκοράρω, ακόμη καλύτερα, αλλά όταν παίζω, ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει. Μπορούμε να πάμε ως το τέλος σε αυτή τη διοργάνωση, που είναι πολύ σημαντική για τη Γιουβέντους. Εχουμε το ρόστερ για να το κάνουμε αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ».

Για την συνεργασία με τον Μάντζουκιτς: «Τα πάω μια χαρά με τον Μάριο, προφανώς δεν έχουμε παίξει πολλά ματς μαζί και δεν γνωριζόμαστε στο 100% αλλά τα πάμε καλά, μαθαίνουμε ο ένας το ματς του άλλου και κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρξουν κι άλλα παιχνίδια που θα πρέπει να συνεργαστούμε. Είμαι μόλις τρεις μήνες εδώ, ουσιαστικά δηλαδή έχουμε μια ολόκληρη σεζόν μπροστά μας για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Εγώ αλλά και η ομάδα συνολικά».


Για την κατάσταση του ίδιου αλλά και της ομάδας: «Σύμφωνα με εσάς, μέχρι και το Σάββατο ήμουν σε κρίση επειδή δεν έβαλα γκολ σε 3-4 ματς. Από το Σάββατο δεν είμαι σε κρίση επειδή έβαλα γκολ. Τι να σας πω... Τα ίδια λέτε και για την ομάδα αλλά τα γεγονότα είναι τα εξής: Εχουμε δεχθεί τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα, δεν έχουμε δεχθεί κανένα γκολ στο Champions League, έχουμε την 1η ή την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, είμαστε πρώτοι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Δεν τα βλέπω και τόσο άσχημα τα πράγματα... Ναι, μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ γιατί έχουμε το ρόστερ, την ποιότητα για να το κάνουμε αλλά δεν πάμε και άσχημα προς το παρόν».

Για το ματς με την Λιόν: «Ξέρουμε ότι το αυριανό παιχνίδι μπορεί να μας δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Τα πάμε καλά ως τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και θέλουμε τη νίκη για να παίξουμε μετά, στις δύο αγωνιστικές που θα απομένουν, για την 1η θέση»

Για τον αγώνα με τη Νάπολι: «Ηταν ένα ξεχωριστό ματς αφού ήμουν τρία χρόνια στη Νάπολι. Νικήσαμε, σκόραρα, τελειώνει εκεί το θέμα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για το πώς έπαιξε η ομάδα, με ένταση και συγκέντρωση. Τώρα, όμως, το μυαλό μας είναι στη Λιόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου