1 Νοε 2016

Ο Αλέγκρι απάντησε στον Μπουφόν για την απόδοση της Γιουβέντους στην Ευρώπη

Τη νίκη και τίποτα λιγότερο περιμένει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο αυριανό ματς με τη Λιόν, δίνοντας θέση βασικού στον Μαρκίζιο.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου...

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, με δεδομένο ότι το το Σάββατο η Λιόν έκανε καλό παιχνίδι στο πρωτάθλημα μας και μάλιστα εκτός έδρας. Εχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι στο αυριανό παιχνίδι η πρόκριση είναι στα χέρια μας. Το πρώτο βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξασφαλίσουμε αύριο την πρόκριση και μετά, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, να παίξουμε για την 1η θέση. Ενα βήμα κάθε φορά. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να πάρουμε αύριο το αποτέλεσμα που θέλουμε, γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο»

Για το αν θα παίξει ο Μαρκίζιο: «Ο Μαρκίζιο θα παίξει αύριο. Ξεκουράστηκε κόντρα στη Νάπολι, για την ακρίβεια έπαιξε στα τελευταία 20 λεπτά, γιατί πρέπει να τον διαχειριστώ σωστά μετά από απουσία έξι μηνών. Η επιστροφή του Κλαούντιο δίνει εμπειρία στην ομάδα και καλύτερη απόδοση στον ρόλο μπροστά από την άμυνα γιατί έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτό τον ρόλο την τελευταία διετία. Στο κέντρο θα παίξει και ο Κεντίρα αλλά μην με ρωτήσετε ποιος θα είναι ο τρίτος γιατί δεν θα σας πω. Σας έχω πει τους δύο και σας λέω και ότι στην άμυνα είναι διαθέσιμοι όλοι εκτός του Κιελίνι».


Για τη δήλωση του Μπουφόν ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να βελτιωθεί για το Champions League: «Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, είναι λογικό να πρέπει να βελτιωθούμε στην πορεία. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε επίπεδο τον Μάρτιο. Τότε, τον Μάρτιο, το Champions League είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Προέχει όμως, επαναλαμβάνω, να πάρουμε αύριο την πρόκριση γιατί ακόμη δεν έχει προκριθεί και μαθηματικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλάσουμε ό,τι κάναμε με τη νίκη μας στη Γαλλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου