21 Νοε 2016

Τι έδειξε η έρευνα για σχέσεις μαφίας-οπαδών σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της Γιουβέντους

Η εισαγγελία του Τορίνο έκλεισε το θέμα της έρευνας για σχέσης οπαδών-μαφίας σε ό,τι αφορά τα στελέχη της Γιουβέντους αλλά έστειλε τα αποτελέσματα της έρευνας στον αθλητικό εισαγγελέα.

Η έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα, τις εξελίξεις για το οποίο έχουμε καλύψει από όταν πρωτοβγήκε στη δημοσιότητα το καλοκαίρι, έκλεισε σε ό,τι αφορά την επίσημη Γιουβέντους.

Οπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία του Τορίνο, κανένα στέλεχος των μπιανκονέρι δε θεωρείται ύποπτο και δε θα παραπεφθεί σε δίκη. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να γίνει για οπαδούς ή ανθρώπους της μαφίας, αν οι έρευνες -που θα συνεχιστούν για τους οπαδούς- δείξουν ότι είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο.


Για το τυπικό της υπόθεσης, πάντως, η εισαγγελία του Τορίνο έστειλε όλα τα στοιχεία και στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος θα τα μελετήσει για να δει αν προκύπτει οποιαδήποτε ευθύνη της Γιουβέντους.

Αν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει τέτοια -κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο από την στιγμή που η ποινική δικαιοσύνη δεν κατέληξε σε κάτι τέτοιο- οι μπιανκονέρι θα κινδυνεύουν, βάσει νόμου, με χρηματικό πρόστιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου