21 Νοε 2016

Η σωστή νοοτροπία του Ντάνι Αλβες: Αν δε ρισκάρεις, δεν νικάς

Ο Ντάνι Αλβες επέστρεψε σε γνώριμα εδάφη και θέλει να φύγει νικητής το βράδυ της Τρίτης.

Η Σεβίλλη ήταν η ομάδα που... σύστησε τον Βραζιλιάνο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και επιστρέφει για ακόμη μία φορά ως αντίπαλος, έχοντας στόχο να πανηγυρίσει τη νίκη με τη Γιουβέντους και την 1η θέση του ομίλου.

Ο Ντάνι Αλβες ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των μπιανκονέρι στη συνέντευξη Τύπου και παραθέτουμε τα κυριότερα από όσα είπε...

Για το αν θα παίξει η Γιούβε για την ισοπαλία: «Δεν ήρθαμε εδώ για να... συζητήσουμε για το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε γιατί θέλουμε την 1η θέση του ομίλου και μπορούμε να την πάρουμε αύριο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ, είναι δύσκολη έδρα και όπως εμείς, έτσι και η Σεβίλλη θα παίξει για τη νίκη. Αν παίξουμε για την ισοπαλία, μπορεί να έχουμε κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Περιμένω μια Γιούβε που θα κάνει τα πάντα για να πάρει το ματς, είναι κάτι τέτοιες στιγμές που οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συμπεριφέρονται έτσι».


Για τη δήλωση του Εσκουντέρο ότι η Γιουβέντους φοβάται την Σεβίλλη λόγω της περσινής ήττας: «Φόβος δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, μόνο σεβασμός. Είναι διαφορετικές καταστάσεις, το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν αλλάζει. Το παρόν λέει ότι είμαστε εδώ για να αλλάξουμε το περσινό αποτέλεσμα».

Για την Σεβίλλη: «Νομίζω πως είναι σε τρομερή φόρμα αλλά είμαστε συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες. Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε κάτι καλό. Ξέρουμε ότι η Σεβίλλη είναι μια ομάδα που ανεβαίνει συνεχώς, θέλουν κι αυτοί να κάνουν το καλύτερο αύριο, υπάρχει σεβασμός. Σε σχέση με την Σεβίλλη του Εμερι, η Σεβίλλη του Σαμπαόλι παίζει με μεγαλύτερη ένταση, σε πρεσάρει από ψηλά και σε δυσκολεύει αρκετά στο να κάνεις παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συνεχώς πολύ προσεκτικοί».

Για το πώς βοηθάει τα αποδυτήρια της Γιουβέντους η εμπειρία του: «Το θέμα δεν είναι η δική μου εμπειρία, υπάρχουν αρκετοί συμπαίκτες μου με πολλή εμπειρία, έχω παίξει και σε άλλες ομάδες, είδα διάφορες καταστάσεις και σας διαβεβαιώνω ότι στα αποδυτήρια της Γιουβέντους υπάρχει μεγάλη ωριμότητα. Και αυτή η ωριμότητα χρησιμεύει για να αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο τρόπο δύσκολες καταστάσεις. Η εμπειρία μας, λοιπόν, μας λέει ότι αν δεν ρισκάρεις, δεν νικάς. Η φιλοσοφία μου είναι ότι όσο περισσότερο ρισκάρεις, τόσο περισσότερο νικάς. Σίγουρα θέλω να προσαρμοστώ πλήρως στο ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά δεν θα αλλάξω την αγωνιστική φιλοσοφία μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου