20 Νοε 2016

Αλέγκρι: Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε τώρα για μεταγραφές

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βαθμολόγησε με 6 την εμφάνιση της Γιουβέντους και με μεγαλύτερο βαθμό τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που «θυσιάστηκε».

Η Γιουβέντους έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να νικήσει με 3-0 την Πεσκάρα, με τον προπονητή να λέει ότι «η εμφάνιση μας απόψε ήταν για 6. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα. Αμυντικά ήμασταν καλοί, σταματήσαμε αυτό το σερί πέντε αγώνων που δεχόμασταν γκολ και δεν επιτρέψαμε στην Πεσκάρα, η οποία έκανε ευκαιρίες σε όλους, να γίνει απειλητική με εξαίρεση μια φάση στο 90’. Η Γιουβέντους σήμερα έπαιξε με ταπεινότητα και σεβασμό».

Συνεχίζοντας, ο Αλέγκρι είπε πως «οι τρεις βαθμοί σήμερα αξίζουν όσο αυτοί επί της Νάπολι ή όσο αυτοί που δεν πήραμε στο Μιλάνο. Ηταν σημαντικό να νικήσουμε, το πρώτο ματς μετά από διακοπή είναι πάντα αινιγματικό και η Πεσκάρα έκλεισε καλά τους χώρους στο πρώτο ημίχρονο ειδικά».


Σχολιάζοντας μετά τη δήλωση του Λουτσιάνο Σπαλέτι ότι η Ρόμα πρέπει να παίζει όπως η Γιούβε: «Δεν ξέρω πώς παίζει η Ρόμα και τι κάνει, ξέρω μόνο ότι η Γιουβέντους έχει την δική της ταυτότητα, η οποία μεταφράζεται σε νίκες στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, κάποιες φορές θα παίξεις καλά, κάποιες λιγότερο, το σημαντικό είναι να πάρεις τους βαθμούς».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τον Ιγκουαΐν, για τον οποίο τα ΜΜΕ στο σύνολο τους επισήμαναν ότι έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ο τεχνικός των μπιανκονέρι απάντησε: «Συμφωνώ. Εκανε πολύ καλό παιχνίδι, ένα παιχνίδι... θυσίας. Του ζήτησα να παίξει σαν Ντιμπάλα, να παίξει 20 μέτρα πιο πίσω από ό,τι κανονικά. Εχει τρομερή τεχνική και το έδειξε κάνοντας αυτό που του ζήτησα ανάμεσα στις γραμμές».

Οσο για την μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει, ο Αλέγκρι είπε: «Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε τώρα για μεταγραφές, αυτή την στιγμή έχουμε στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που ωριμάζουν, έχουμε ποδοσφαιριστές που περιμένουμε να επιστρέψουν από τραυματισμούς, θα έλεγα ότι αυτό το ρόστερ είναι πολύ ανταγωνιστικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου