20 Νοε 2016

Με ποιον είχε μιλήσει ο Μαρότα αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις

Για Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν, Κιν και Γκουντογκάν μίλησε ο Μπέπε Μαρότα.

Πριν την έναρξη του αγώνα με την Πεσκάρα, όπως πάντα, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε στους δημοσιογράφους και ξεκίνησε από την ανανέωση του συμβολαίου του Ντιμπάλα.

«Εχουμε ήδη συναντηθεί και μιλήσει για το μέλλον. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν αναπροσαρμογή του συμβολαίου τους και ο Πάουλο είναι ένας από αυτούς. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας», είπε ο Μαρότα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για μια άλλη φημολογούμενη συμφωνία, αυτή για την υπογραφή συμβολαίου του Κιν.


«Με τον Ραϊόλα υπάρχει μια σωστή και καθαρή σχέση ανάμεσα μας. Ο Κιν έχει μπροστά του πολλά χρόνια καριέρας, η Γιουβέντους είναι μια από τις σημαντικότερες ομάδες του κόσμου και δεν βλέπω πού αλλού θα ήταν καλύτερα. Από εκεί και πέρα, το οικονομικό είναι ένα θέμα όχι πρωτεύων σε αυτή την ηλικία, αυτό πρέπει να το εξηγεί ο μάνατζερ στον ποδοσφαιριστή».

Σχετικά με τις αποδοκιμασίες των Αργεντίνων προς τον Ιγκουαΐν ο Μαρότα είπε ότι «είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και ξέρει ότι μπορούν να συμβούν και αυτά αλλά εδώ φοράει μια άλλη φανέλα, είναι καλά και μπορεί να ξεχάσει αυτές τις αποδοκιμασίες», για να κλείσει επιβεβαιώνοντας ότι είχαν γίνει συζητήσεις με τον Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος πάντα άρεσε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τελικά έφυγε από την Ντόρτμουντ για την Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι καλός ποδοσφαιριστής και τα πάει πολύ καλά. Δεν είναι πιθανές όλες οι μεταγραφές, μιλήσαμε μαζί του αλλά για οικονομικούς λόγους προτίμησε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και όχι στην Ιταλία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου