3 Νοε 2016

Αλέγκρι: Αυτή την περίοδο με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, δεν είναι αλήθεια ότι παίζουμε τόσο άσχημα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έκρυψε τα νεύρα του για το 1-1, προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες και σχολίασε τις αποδοκιμασίες των οπαδών στο τέλος.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής μετά την ισοπαλία με την Λιόν...

Για την κατάσταση στον όμιλο: «Είμαστε ακόμη στο παιχνίδι της 1ης θέσης. Επρεπε να επιτρέψουμε λιγότερες αντεπιθέσεις και να κοντρολάρουμε καλύτερα το ματς. Δεν θα κατακτούσαμε το Champions League απόψε, ούτε στο επόμενο παιχνίδι, είναι ένα τουρνουά που κρίνεται από τον Μάρτιο κι έπειτα. Είναι ένα ταξίδι, όπως το πρωτάθλημα»

Για τα λάθη στο φινάλε: «Μετά το 1-1 χάσαμε εντελώς το μυαλό μας και κινδυνεύσαμε σε 2-3 αντεπιθέσεις, αυτό δεν πρέπει να γίνεται αλλά επιτρέψαμε να γίνει. Γενικά βιαζόμασταν πολύ ενώ θα έπρεπε να προφυλάξουμε τη σωματική και ψυχολογική ενέργεια μας. Ρισκάραμε να τα διαλύσουμε όλα στα τελευταία 10 λεπτά».


Για τη συνεργασία Μάντζουκιτς-Ιγκουαΐν: «Ο Μάριο δούλεψε και πάλι πολύ, ο Γκονσάλο κινούνται ανάμεσα στις γραμμές. Αυτή την περίοδο αυτοί οι δύο είναι οι μοναδικές επιλογές που έχω για την επίθεση και τα δίνουν όλα. Το αποψινό αποτέλεσμα δεν οφείλεται σε αυτούς».

Για τον Πιάνιτς: «Ο Πιάνιτς ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, κινούνταν όπως έπρεπε ανάμεσα στις γραμμές. Εχει παίξει πολλά σερί παιχνίδια και απόψε δεν ήταν εύκολο για αυτόν, ειδικά από όταν έχασε το καθαρό μυαλό λόγω της κούρασης ενώ δέχθηκε και δύο-τρία καλά χτυπήματα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την απόδοση: «Στην αρχή του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο το ελέγχαμε αλλά στο τέλος βάλαμε τους εαυτούς μας στη διαδικασία να κινδυνεύουμε. Αυτή την περίοδο με ενδιαφέρει πάνω από όλα το αποτέλεσμα, αν και δεν είναι αλήθεια ότι παίζουμε τόσο άσχημα. Αν παίζαμε τόσο άσχημα δεν θα είχαμε τα αποτελέσματα που έχουμε ως τώρα σε Ιταλία και Ευρώπη».

Για τις αποδοκιμασίες των οπαδών στο τέλος: «Οι οπαδοί μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Ερχονται στο γήπεδο, πληρώνουν εισιτήριο και θέλουν να δουν θέαμα αλλά αν θέλουν να δουν τη Γιουβέντους στο Champions League τον Μάρτιο θα πρέπει να δείξουν κατανόηση σε κάποια πράγματα. Στα τελευταία 20 λεπτά ρισκάραμε τη... ζωή μας γιατί αν χάναμε, με τα λάθη που κάναμε στο τέλος, θα πηγαίναμε να παίξουμε στη Σεβίλλη όχι για την 1η θέση αλλά για την πρόκριση. Μια μεγάλη ομάδα που θέλει να πάρει σημαντικά αποτελέσματα δεν μπορεί να παίζει όπως εμείς στα τελευταία 10 λεπτά. Μια έμπειρη ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως η Γιουβέντους, πρέπει να χρησιμοποιεί το μυαλό γιατί το μυαλό είναι που σε οδηγεί στα αποτελέσματα».

2 σχόλια:

  1. ``Ζητώ συγνώμη από τους θεατές και από τους οπαδούς για τη σημερινή εμφάνισή μας, διότι κάναμε μόνο 1 ευκαιρία σε όλον τον αγώνα. Έχουν δίκιο να είναι απογοητευμένοι`` Αυτές είναι αντρικές δηλώσεις, τι ``δικηγορικές`` δηλώσεις είναι αυτές;;; Δηλ. οι άλλες ομάδες που παίζουν μπάλα, θα είναι χάλια το Μάρτιο; Και αφο΄πυ το αποτέλεσμα μετράει, τότε το χθεσινό δεν ήταν καθόλου καλό... Αλλά ας το αφήσουμε αυτό..., η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλάζει παράλληλες πάσες μόνο μεταξύ της αμυντικής γραμμής. Είναι απίστευτο πώς δεν μπορεί να περάσει η μπάλα προς τα χαφ και από κει στην επίθεση. Είναι ομάδα περυσινή με προσθήκες. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό. Πως όμως να μην γίνεται από την άλλη όταν παίζει ο φετινός κεντιρα (θεέ μου) και ο στου ράρο.Το παιδί μόνο τρέχει. Δεν ξέρει να κάνει απόλυτος τίποτε άλλο.ΆΞΙΟΙ οι της μεταγραφικής πολιτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή