28 Νοε 2016

Ένας ροσονέρο… δικαιολογεί τη Γιουβέντους για το ματς με τη Τζένοα

Οι μπιανκονέρι δεν ψάχνουν δικαιολογίες για αυτό που έπαθαν στη Γένοβα, την ίδια ώρα που τους δικαιολογεί ένας... ροσονέρο.

Ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα, σχολιαστής του Sky Italia τα τελευταία χρόνια, δεν πίστευε αυτό που έγινε στο «Μαράσι» αλλά επικαλέστηκε την τεράστια εμπειρία του από την καριέρα του στη Μίλαν, σε μια προσπάθεια να το εξηγήσει.


«Αν η Γιουβέντους αιφνιδιαζόταν από την Τζένοα, αν δεν περίμενε δηλαδή ότι στην έδρα τους οι Γενοβέζοι παίζουν με τέτοια ένταση ακόμη και στα μαρκαρίσματα, θα ήταν ανησυχητικό. Δεν ισχύει αυτό όμως, ο Αλέγκρι είχε προειδοποιήσει από το Σάββατο. Στην πραγματικότητα, πιστεύω πως ήταν μια υποσυνείδητη χαλάρωση. Μου είχε συμβεί στην καριέρα μου, από εμπειρία σας λέω ότι μετά από καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη, αν είναι καλή και η βαθμολογία στο πρωτάθλημα, μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο το να συγκεντρωθείς σε απόλυτο βαθμό στο αμέσως επόμενο ματς πρωταθλήματος. Η Γιουβέντους, βέβαια, ισοπεδώθηκε στα πρώτα 30 λεπτά, αυτό είναι σοβαρό αλλά το να πας στο ματς με το μυαλό 100% καθαρό είναι πολύ δύσκολο σε τέτοιες περιπτώσεις».


1 σχόλιο:

  1. οτι και να λεμε τωρα δεν εχει σημασια.....το θεμα και η ουσια ειναι οτι δεν εχουμε κεντρο...ειναι πολυ απλο και φανερο...απο κει ξεκινανε ολα μας τα προβληματα!!το κεντρο τροφοδοτει και αναχαιτει τις επιθεσεις!χρειαζομαστε ποιοτητα σε αυτην τη θεση....απο πογκμπα πιρλο βινταλ προπερσι (βαζω και μαρκιζιο)με κεντιρα ερνανες και πιανιτς....οποιος εχει ματια βλεπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή