16 Νοε 2016

Ο άνθρωπος-κλειδί για το μεγάλο κόλπο που μπορεί να κάνει η Γιουβέντους με τον Ντοναρούμα

Μπορεί ο Μπέπε Μαρότα να μίλησε πλαγίως για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα πριν δύο μέρες αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.

Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Γιουβέντους, ακόμη κι αν δεν είπε ευθέως το όνομα του νεαρού τερματοφύλακα της Μίλαν, προκάλεσαν αίσθηση. Ενδεχομένως αυτός να ήταν και ο στόχος του.

Δημοσιογράφοι που είναι κοντά στον Μαρότα υποστηρίζουν ότι γνωρίζει πως οι πιθανότητες να πάρει άμεσα η Γιούβε τον Ντοναρούμα είναι ελάχιστες ως μηδαμινές. Η δήλωση του επομένως, λένε, ήταν αφενός επικοινωνιακού χαρακτήρα -να δείξει δηλαδή ότι αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλη διαφορά στη δυναμική των δύο κλαμπ- και αφετέρου για να μετρήσει αντιδράσεις. Είτε από την Μίλαν, είτε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.


Αυτό που πιστεύουν όλοι σήμερα στην Ιταλία -και για να είμαστε ακριβείς αυτό που λογικά θα θέλει και ο πιτσιρικάς- είναι ότι ο Ντοναρούμα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ροσονέρι όταν κλείσει τα 18 του χρόνια. Αυτό γίνεται τον Φεβρουάριο του 2017. Και η δήλωση του Μαρότα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Μίνο Ραϊόλα για να πάρει περισσότερα από τους Κινέζους.

Το σκηνικό μπορεί να αλλάξει, ενδεχομένως και εντυπωσιακά, αν ο Ντοναρούμα δεν υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο όταν γίνει 18 ετών. Γιατί αυτό που έχει τώρα, έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2018. Σε 1,5 χρόνο, δηλαδή, μένει ελεύθερος. Και με τον Ραϊόλα μάνατζερ, είναι όλα πιθανά όταν ένας ποδοσφαιριστής φτάνει ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου