9 Νοε 2016

Ένα δημοσίευμα που δεν πιστεύει κανείς για Πιόλι, Γιουβέντους και Ιντερ

Η Gazzetta dello Sport ανέλαβε να φτιάξει το προφίλ του Στέφανο Πιόλι στους οπαδούς της Ιντερ.

Η άποψη μας για τον Πιόλι είναι ότι πρόκειται για έναν καλό προπονητή, ο οποίος μπορεί να κάνει δουλειά στους νερατζούρι αν βρει καλές συνθήκες και του δώσουν χρόνο. Από εκεί και πέρα, τώρα μαθαίνουμε ότι είναι και οπαδός της Ιντερ από μικρός. Και μας το μαθαίνει η Gazzetta dello Sport αυτό...

Λίγα 24ωρα μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το παρελθόν (δείτε το σχετικό θέμα εδώ) και υπενθύμισαν ότι ο Πιόλι κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του αγωνίστηκε για τρία χρόνια (1984-87) στη Γιουβέντους, στην οποία έζησε και την τραγωδία του Χέιζελ, η Gazzetta dello Sport αποφάσισε να ασχοληθεί με τις οπαδικές προτιμήσεις του προπονητή.


«Εκπληξη! Μπορεί να έπαιξε στη Γιουβέντους αλλά ο νέος προπονητής των νερατζούρι υποστηρίζει από μικρός την Ιντερ, όπως και όλη η οικογένεια του», γράφει σε σχετικό ρεπορτάζ η Gazzetta dello Sport. Και είναι τόσο πολύ οπαδοί της Ιντερ ο Πιόλι και η οικογένεια του, ώστε όταν το καλοκαίρι του 1984 οι νερατζούρι ήταν κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα για την απόκτηση του, ο πατέρας του, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ της GdS, του είπε: «Πήγαινε στη Γιούβε, πληρώνουν περισσότερα».

Καθαρά οπαδική αντίληψη... Από τότε όμως, όπως λέει η εφημερίδα, είχε μείνει απωθημένο στον Πιόλι να πάει στην ομάδα της καρδιάς του και τα κατάφερε τώρα.


2 σχόλια:

  1. Γιατί ασχολούμαστε με πιολι και ιντερ? εδώ έχουν για αρχηγό ένα αμόρφωτο παιδάκι,απο κει να καταλάβεις....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είναι καλό να παρακολουθούμε τι συμβαίνει και γύρω μας, φίλε Μάριε. Forza Juve!

      Διαγραφή