11 Νοε 2016

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σχέση οργανωμένων οπαδών με την Μαφία

Ο εισαγγελέας της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ζήτησε από τον εισαγγελέα του Τορίνο τα στοιχεία για την έρευνα που διεξάγει σχετικά με σχέσεις οργανωμένων οπαδών με την Μαφία και τα έσοδα τους από τα εισιτήρια.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και σας είχαμε ενημερώσει για το όλο θέμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μετά την αυτοκτονία, στις 9 Ιουλίου, του Ραφαέλο Μπούτσι, ηγετικό στέλεχος των Drughi και συνεργάτης της Γιουβέντους σε ό,τι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων στους ultras.

Οι εισαγγελείς που ερευνούν το θέμα, για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, δεν θεωρούν ύποπτο κανένα στέλεχος της Γιούβε αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να βρουν την άκρη στο όλο θέμα.


Τώρα, όπως έγινε γνωστό, παρενέβη και ο νέος εισαγγελέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζουζέπε Πεκοράρο, ζητώντας από την εισαγγελία του Τορίνο να του στείλει όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει ως τώρα.

Οπως αναφέρει το σύνολο του ιταλικού Τύπου, το χειρότερο σενάριο για τη Γιουβέντους, βάσει του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είναι η επιβολή κάποιου προστίμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου