11 Νοε 2016

Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Πιάτσα; Έκανε τόσο λάθος εκτίμηση η Γιουβέντους;

Ο Μάρκο Πιάτσα παραμένει εκτός έδρας, ίσως επειδή οι Ιταλοί και Κροάτες γιατροί δεν συμφωνούσαν σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του.

Ο Κροάτης εξτρέμ της Γιουβέντους τραυματίστηκε στην Περόνη σε μια προπόνηση της εθνικής ομάδας της χώρας του και αρχικά υπήρχαν φόβοι για κάταγμα.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά το θέμα είναι ότι ο Πιάτσα παραμένει εκτός δράσης, αν και έχει περάσει περισσότερος από ένα μήνας από τότε.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο Ιγκόρ Μπόριτς, διευθυντής του νοσοκομείου Santa Caterina στο Ζαμπόκου της Κροατίας, στο οποίο μεταφέρθηκε για τις πρώτες εξετάσεις ο Πιάτσα, αποκαλύπτοντας τη διαφωνία που υπήρχε με τους γιατρούς της Γιούβε.


«Οταν ήρθε ο Πιάτσα στο νοσοκομείο, καταλάβαμε αμέσως ότι είναι κάταγμα περόνης. Από το Τορίνο, όμως, μας αποκρίθηκαν με τρόπο απαράδεκτο. Οταν, όμως, ο Μάρκο επέστρεψε στο Τορίνο και έκανε εξετάσεις, κατάλαβαν ότι η διάγνωση μας ήταν σωστή. Σας διαβεβαιώνω ότι εδώ έχουμε το ίδιο καλούς, αν όχι καλύτερους, γιατρούς με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους».

Με λίγα λόγια, δηλαδή, ο Κροάτης γιατρός λέει ότι ο Πιάτσα υπέστη κάταγμα περόνης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου