11 Δεκ 2016

Ο Όμιλος που θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο οπαδών της Γιουβέντους στην Ελλάδα

Με στόχο τη δημιουργία ενός πανελλήνιου δικτύου για τους οπαδούς της Γιουβέντους, τρεις φορείς που ασχολούνται αποκλειστικά με θέματα των μπιανκονέρι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ακολουθήσουν όλο και περισσότεροι. Γιατί όχι και όλοι…

Το Gruppo Greco, η Famiglia Bianconera και οι Nucleo Grecia κρατούν την αυτονομία τους, την ταυτότητά τους και το ρόλο τους και ξεκινούν από κοινού τη δημιουργία ενός Ομίλου για τους τιφόζι της Γιουβέντους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις φορείς που κάνουν την αρχή;

Το Gruppo Greco δημιούργησε το 2005 τον πρώτο και μοναδικό σύνδεσμο οπαδών της Γιουβέντους στην Ελλάδα. Η εμπειρία και η κληρονομία του είναι τεράστια. Πάνω στη δομή, στη λογική αλλά και στις διασυνδέσεις του Gruppo Greco βασίστηκε και βασίζεται ό,τι οπαδικό έχει γίνει για τη Γιουβέντους στην Ελλάδα από τότε μέχρι και σήμερα.

Η Famiglia Bianconera είναι η δημοσιογραφική ομάδα που διαχειρίζεται από το 2014 το ενημερωτικό σάιτ forzajuve.gr και επανακυκλοφόρησε την Bandiera Bianconera, το ιστορικό περιοδικό με θέματα για τη Γιουβέντους.

Οι Nucleo Grecia είναι η συνέχεια του Gruppo Greco και είναι ο ενεργός σύνδεσμος που έχει αναλάβει να εξασφαλίζει εισιτήρια για τους οπαδούς της Γιουβέντους στην Ελλάδα ή την Κύπρο ώστε να δουν την ομάδα στην Ιταλία ή την Ευρώπη.


Αυτοί οι τρεις φορείς κάνουν την αρχή για να κινητοποιηθούν όλο και περισσότεροι οπαδοί της Γιουβέντους ώστε να ενταχθούν, μεμονωμένα ή ως συλλογικότητες, στον Όμιλο των οπαδών των μπιανκονέρι με σκοπό να υλοποιηθεί το μεγαλύτερο ασπρόμαυρο project που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Η ψηφοφορία που «τρέχει» εδώ και καιρό στο σάιτ που δείχνει από πού είμαστε όλοι εμείς έχει ως σκοπό να γίνει για πρώτη φορά μια καταμέτρηση δυνάμεων ανά νομό, σε κάθε σημείο της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.

Ο Όμιλος των μπιανκονέρι θα δημιουργήσει δίκτυο σε κάθε σημείο που υπάρχουν οπαδοί της ομάδας που είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν για να φτιαχτεί χώρος-στέκι όπου θα συγκεντρώνονται οι τιφόζι της Γιουβέντους. Όπως σωστά μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, το όραμα του ασπρόμαυρου Ομίλου είναι να υπάρξουν χώροι σε κάθε νομό της Ελλάδας αλλά και έντονη δραστηριοποίηση στην Κύπρο.

Ο Όμιλος δεν είναι σύνδεσμος. Είναι ένα ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό δίκτυο οπαδών της Γιουβέντους που θα ασχολείται με τους οπαδούς της Γιουβέντους. Αυτή τη φορά, με βασικό πυλώνα τη Γιουβέντους, στο προσκήνιο έρχεται ο οπαδός της Γιουβέντους. Ο Όμιλος θα λειτουργεί από οπαδούς για τους οπαδούς.

Λόγο και άποψη θα έχουν όλοι, με δημοκρατικές διαδικασίες και ξεκάθαρο και ευέλικτο σύστημα. Κάθε μέρα θα ξεδιπλώνεται όλο και πιο αναλυτικά το project και η λειτουργία του ασπρόμαυρου Ομίλου ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να αρχίσει η υλοποίηση το φιλόδοξου σχεδίου.


Παρόλα αυτά, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Όμιλο και να συμβάλουν στη δημιουργία δικτύου στην περιοχή τους, ας επικοινωνήσουν στο μέιλ famigliabianconera@gmail.com.

Η μεγαλύτερη σύμπραξη-ένωση Γιουβεντίνων στην Ελλάδα είναι γεγονός. Από σήμερα 11/12/2016 οι οπαδοί της Γιουβέντους στη χώρα μας γίνονται πιο ισχυροί.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα δρομολογηθούν και θα κλείσει κάθε παλιότερη ανοιχτή υπόθεση-εκκρεμότητα (όπου και αν υπάρχει) που έχει να κάνει με αυτούς τους τρεις φορείς και η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους στην πιο δημιουργική διάσταση από το 2005 και μετά. Από τότε που για πρώτη φορά έγινε κάτι οργανωμένο στη χώρα μας για της Γιουβέντους.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι. Γιατί όλοι θα έχουν λόγο και θα παίξουν ρόλο. Σε αυτό το προσκλητήριο δεν υπάρχει δικαιολογία άρνησης. Η ισχύς εν τη ενώσει.

Fino alla fine…
Forza Juventus!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου