15 Δεκ 2016

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο του Στουράρο που ανανέωσε μέχρι το 2021

Μία μέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ντανιέλε Ρουγκάνι, επισημοποιήθηκε και αυτή του Στέφανο Στουράρο.

Ο Ιταλός μέσος υπέγραψε, όπως και ο αμυντικός, νέο συμβόλαιο ως το 2021, με τη Γιουβέντους να έχει βάλει μπρος, όπως φαίνεται, για να κλείσει το προσεχές διάστημα όλα τα ανοιχτά θέματα σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις.

Και μετά την σχετική ανακοίνωση, ο Στουράρο έκανε τις εξής δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Γιούβε...

- Πότε ήσουν πιο χαρούμενος; Οταν ήρθες στη Γιουβέντους ή τώρα που ανανέωσες;
«Οταν ήρθαν ήμουν ευτυχισμένος και σκεφτόμουν ότι πέτυχα έναν πολύ σημαντικό στόχο αλλά ήξερα ταυτόχρονα ότι τότε άρχιζαν όλα. Δύο χρόνια μετά, καταλαβαίνω ότι το να έρθεις εδώ δεν ήταν τίποτα, το σημαντικό είναι να πείσεις ότι αξίζεις να παραμείνεις, να βοηθάς την ομάδα όποτε χρειάζεται και αυτή η ανανέωση είναι για μένα ακόμη ένας στόχος που επιτεύχθηκε αλλά και ένα σημείο εκκίνησης για ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες από εδώ και πέρα».


- Οι προσεχείς στόχοι;
«Οι στόχοι είναι της ομάδας, τώρα θέλουμε να κλείσουμε αυτή την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα με τον καλύτερο τρόπο. Εχουμε ήδη πετύχει τον πρώτο μας στόχο στο Champions League, να προκριθούμε από την 1η θέση του ομίλου. Οι στόχοι είναι της ομάδας, οι προσωπικοί στόχοι έπονται, για μένα αυτή η ανανέωση είναι ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο».

- Σε προσωπικό επίπεδο ποιο είναι το όνειρο σου;
«Να μείνω εδώ όλη μου την ζωή».

- Σε τέσσερα χρόνια πώς σε φαντάζεσαι;
«Ελπίζω να είμαι ακόμη εδώ, με αυτή τη φανέλα, σε αυτό το κλαμπ. Με φαντάζομαι ακόμη πιο ώριμο, πιο έμπειρο, καλύτερο σε όλους τους τομείς, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο».


1 σχόλιο:

  1. παικτης στουραρο για το επιπεδο της γιουβε δεν υπαρχει δυστηχως.... για καμια μπολονια καλος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή