15 Δεκ 2016

Ο Βίτσελ διάλεξε τον αριθμό της φανέλας του στη Γιουβέντους

Ο Αξελ Βίτσελ έχει ήδη διαλέξει τον αριθμό της φανέλας του στη Γιουβέντους και περιμένει το «ναι» της Ζενίτ.

Η συμφωνία των μπιανκονέρι με τον Βέλγο μέσο είναι δεδομένη από το καλοκαίρι και όλοι θυμόμαστε πώς χάλασε η μεταγραφή την τελευταία μέρα του Αυγούστου, με τον ίδιο μάλιστα να βρίσκεται επί ώρες στα γραφεία της Γιούβε.

Σε αυτά τα γραφεία είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και τον Ιανουάριο ο Βίτσελ αλλά αυτή τη φορά για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να γίνει και τυπικά μπιανκονέρο.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Βέλγος χαφ έχει ήδη επιλέξει το Νο 28 για τη φανέλα του στη Γιουβέντους και περιμένει να πάνε όλα καλά τον Ιανουάριο και να πει «ναι» η Ζενίτ στην πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ της Κυρίας ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


Σε περίπτωση που οι Ρώσοι είναι και πάλι αρνητικοί, ο Βίτσελ θα μετακομίσει στο Τορίνο το καλοκαίρι, με τη Ζενίτ να μην βάζει ούτε ευρώ στο ταμείο της.

Τα τελευταία 24ωρα, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία στα ιταλικά ρεπορτάζ ότι η μεταγραφή θα γίνει τον Ιανουάριο προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα με ένα χαφ που έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Champions League.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου