19 Δεκ 2016

Σπάνια ένας προπονητής που είναι στην Τορίνο μιλάει για τη Γιουβέντους όπως ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Μπορεί να είναι ο προπονητής της Τορίνο και γενικά να μην ήταν ποτέ Γιουβεντίνος αλλά ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έκανε... τίμιες δηλώσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός της γκρανάτα μίλησε στη La Domenica Sportiva και όταν ρωτήθηκε αν η Νάπολι, η οποία νίκησε με 5-3 την ομάδα του, θα ήταν πρώτη φέτος αν είχε καταφέρει να κρατήσει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, απάντησε: «Νομίζω πως η Νάπολι είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία αλλά η Γιουβέντους έχει κάνει που δεν έχει κανείς άλλος: Μια ατελείωτη πείνα για νίκες και μια νοοτροπία νικητή που της επιτρέπει να επικρατεί στα ματς που κάνουν τη διαφορά».

Σε ερώτηση για τους λόγους για τους οποίους οι άλλες ομάδες δεν μπορούν να αποκτήσουν την ίδια πείνα της Γιούβε, ο Μιχαΐλοβιτς σχολίασε: «Η Γιουβέντους είναι το πρότυπο για όλους, έχει όλα όσα χρειάζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο: Την ομάδα, τη διοίκηση, το γήπεδο, έχουν χτιστεί για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το Champions League».


Και συνέχισε λέγοντας: «Τα έχουν όλα, μια σπουδαία διοίκηση πίσω τους, σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αυτή τη νοοτροπία που περνάει και στους υπόλοιπους ο σκληρός πυρήνας της ομάδας, ο Μπουφόν, ο Μπαρτσάλι, ο Μπονούτσι, ο Κιελίνι, ο Μαρκίζιο... Προσθέστε ποιότητα, προσθέστε σπουδαίους πρωταθλητές και έχετε μια ομάδα σίγουρα άλλου επιπέδου».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του για την Κυρία, είπε πως «ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά, καταφέρνει να νικήσει γιατί έχει αυτή την πείνα, αυτή τη νοοτροπία. Η Γιουβέντους δύσκολα κάνει λάθος σε δύο σερί ματς. Σε ένα μπορεί να κάνει, μπορεί να αφαιρεθεί λίγο, στα υπόλοιπα όμως θα νικήσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου