19 Δεκ 2016

Τα πλάνα του Αλέγκρι για το Σούπερ Καπ Ιταλίας και η αγωνία για δύο παίκτες

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το αν θα αγωνιστούν στο Σούπερ Καπ οι Μίραλεμ Πιάνιτς και Στέφαν Λιχτστάινερ, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να σκέφτεται ήδη εναλλακτικές.

Τόσο ο Βόσνιος όσο και ο Ελβετός αποχώρησαν με μικροπροβλήματα τραυματισμών από το ματς με την Ρόμα και είναι αμφίβολοι για το Σούπερ Καπ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους αυτή την στιγμή αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν σήμερα.


Αν όντως οι Πιάνιτς και Λιχτστάινερ δεν είναι έτοιμοι για την Παρασκευή, τότε ο Αλέγκρι φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 3-4-1-2, με τον Μπαρτσάλι να μπαίνει στην άμυνα δίπλα στους Κιελίνι-Ρουγκάνι, τον Κουαδράδο να αναλαμβάνει την δεξιά πλευρά και -αυτό είναι και το πιο ιντριγκαδόρικο- τον Ντιμπάλα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς.

Ο Αλέγκρι έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνίζεται η Γιουβέντους έχοντας και τους τρεις επιθετικούς της στο γήπεδο, αν και πιστεύει ότι είναι πιο εύκολο αυτό να γίνει κατά τη διάρκεια του ματς και όχι από το ξεκίνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου