16 Δεκ 2016

Εξελίξεις με τον Τζάτζα, επιστρέφει στο Τορίνο

Ο μάνατζερ που έπαιξε τον ρόλο το μεσάζοντα για να γίνει η μεταγραφή του Σιμόνε Τζάτζα στη Γιουβέντους, αφήνει για πρώτη φορά ανοιχτό ενδεχόμενο να επιστρέψει και να παραμείνει στους μπιανκονέρι ο Ιταλός φορ.

Η Γουέστ Χαμ, όπως φαίνεται, έχει αποφασίσει να μην δώσει άλλες τέσσερις συμμετοχές στον Τζάτζα, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα έφτανε στις 14 και θα γινόταν υποχρεωτική η αγορά του.

Το μέλλον του, επομένως, σίγουρα δεν είναι στην Αγγλία με τον Βιντσέντσο Μοραμπίτο (ο μάνατζερ που έκανε την δουλειά ανάμεσα σε Γιούβε και Αγγλους το καλοκαίρι) να δηλώνει σχετικά...


«Ο Τζάτζα σίγουρα θα επιστρέψει στο Τορίνο τον Ιανουάριο, η Γουέστ Χαμ δεν θέλει να τον κρατήσει. Δεν αποκλείω, όμως, το να επιστρέψει για να μείνει στη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι, αν οι μπιανκονέρι αποφασίσουν ότι χρειάζονται ακόμη έναν φορ για να είναι 100% καλυμμένοι. Αν όχι, υπάρχουν μία-δύο λύσεις αλλά σίγουρα δεν είναι η Λάτσιο μέσα σε αυτές αφού δεν μπορεί να του δώσει το συμβόλαιο που θέλει. Επαναλαμβάνω, τον Ιανουάριο ο Σιμόνε θα επιστρέψει σίγουρα στη Γιούβε και από εκεί και πέρα βλέπουμε...».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου