16 Δεκ 2016

Ο μάνατζερ του Μπουφόν μιλάει για το μέλλον του αρχηγού της Γιουβέντους

Ο μάνατζερ του Τζανλουίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στο τι θα κάνει ο αρχηγός από το καλοκαίρι του 2018 αλλά και στο... μυστικό του με τον Αντρέα Ανιέλι.

Ο Τζίτζι είπε πριν δύο μέρες ότι είναι πεπεισμένος ότι θα σταματήσει το καλοκαίρι του 2018, αφήνοντας μια πολύ μικρή πιθανότητα να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο.

«Εχουμε συζητήσει με τον Τζανλουίτζι για αυτό το θέμα και αυτό που θέλει είναι να αφήσει καλές αναμνήσεις στον κόσμο από τις τελευταίες του εμφανίσεις και όχι να κάνει λάθη λόγω ηλικίας. Θα είναι 40 ετών το 2018, πιστεύει ότι από αυτή την ηλικία κι έπειτα το σώμα του δεν θα ανταποκρίνεται όπως θέλει οπότε είναι η σωστή στιγμή για να σταματήσει», είπε ο Σιλβάνο Μαρτίνα, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν το Champions League είναι εμμονή για τον Μπουφόν αλλά και για το «μυστικό» που ξέρουν μόνο ο ίδιος και ο Αντρέα Ανιέλι σε ό,τι αφορά το να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο.


«Για τον Τζίτζι δεν είναι εμμονή το Champions League, μπορεί να είναι για άλλους αλλά όχι για τον ίδιο. Οσο για την πιθανότητα να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν, αυτός ξέρει. Και ο πρόεδρος της Γιουβέντους. Εγώ ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι μπορεί να ξέρω ποια είναι αυτή η μικρή πιθανότητα, δεν πρόκειται να πω τίποτα».

Οσο για το τι θα κάνει ο αρχηγός από το καλοκαίρι του 2018 κι έπειτα, ο Μαρτίνα λέει ότι «ο Μπουφόν ξέρει να μιλάει, έχει την προσωπικότητα, έχει χάρισμα και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να είναι παράγοντας της Γιουβέντους, ή της εθνικής Ιταλίας, από το καλοκαίρι του 2018».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου