20 Δεκ 2016

Πωρωτικός ο Ντιμπάλα: Θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια

Μετά τους Λεονάρντο Μπονούτσι, Ντανιέλε Ρουγκάνι και Στέφανο Στουράρο, πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης και για την ανανέωση του Πάουλο Ντιμπάλα.

Το 2021 γίνεται η... αγαπημένη χρονιά της Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα αφού υπάρχουν διαδοχικές ανανεώσεις συμβολαίων με ημερομηνία λήξης το συγκεκριμένο έτος.

Οι Μπονούτσι, Ρουγκάνι και Στουράρο δέθηκαν ήδη με την Κυρία για τα επόμενα πέντε χρόνια και ο επόμενος θα είναι ο Ντιμπάλα.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, μόνο η ανακοίνωση απομένει πλέον για να επισημοποιηθεί ότι ο Αργεντίνος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας των επόμενων χρόνων, αφού η συμφωνία ουσιαστικά έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό.


Το έχει προαναγγείλει, άλλωστε, τόσο ο Μπέπε Μαρότα με δηλώσεις του όσο και ο ίδιος ο Ντιμπάλα, ο οποίος μόλις πριν λίγες μέρες είπε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ασχολείται με τα σενάρια την Μπαρτσελόνα ή άλλες ομάδες γιατί ο ίδιος είναι πολύ δεμένος με την μπιανκονέρα φανέλα και θα το αποδείξει!

«Θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια», είπε στην Corriere dello Sport ο Ντιμπάλα και η ώρα για την επιβεβαίωση αυτού δεν αργεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου