20 Δεκ 2016

Τι περιμένει η Γιουβέντους για τον Βίτσελ

Η Γιουβέντους δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Ζενίτ για τον Αξελ Βίτσελ αλλά θα το κάνει αμέσως μόλις οι Ρώσοι ενημερώσουν ότι το συζητάνε.

Την τελευταία εβδομάδα ο ιταλικός Τύπος θεωρεί ουσιαστικά δεδομένο ότι ο Βέλγος χαφ θα ντυθεί μπιανκονέρο τον Ιανουάριο, με ένα ποσό που θα φτάνει στα 6 εκατ. ευρώ.

Ο γκουρού των μεταγραφικών πάντως, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστηρίζει ότι ακόμη δεν υπάρχει καμία πρόταση της Γιουβέντους προς τους Ρώσους.

«Επίσημη πρόταση με ποσά, δεν υπάρχει. Οι μπιανκονέρι έχουν ενημερώσει την Ζενίτ ότι θέλουν να πάρουν από τον Ιανουάριο τον Βίτσελ, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει εδώ και μήνες», είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος.


«Αυτό που ζήτησε η Γιούβε από τη Ζενίτ είναι να μάθει αν οι Ρώσοι το συζητάνε για Ιανουάριο. Αν η απάντηση είναι θετική, τότε ο Μαρότα θα καταθέσει την πρόταση, η οποία θα είναι στα 6-7 εκατ. ευρώ. Αναμονή, επομένως, για να μάθουμε αν η Ζενίτ θέλει να δώσει τον Βίτσελ τον Ιανουάριο έστω για λίγα λεφτά ή αν θα προτιμήσει να τον χάσει ως ελεύθερο», κατέληξε μιλώντας στο Sky Italia ο δημοσιογράφος.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου