14 Δεκ 2016

Ο Παράτιτσι διαψεύδει τη δημοσιογράφο για το θέμα του Κόντε αλλά μια φωτογραφία τον… διαψεύδει πως δεν τη γνωρίζει

Τα όσα είπε η δημοσιογράφος του BBC για τον Αντόνιο Κόντε προκάλεσαν την διάψευση του Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος πάντως έχει γευματίσει μαζί της.

«Δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η δημοσιογράφος, δεν την έχω γνωρίσει ποτέ», είναι αυτό που μετέφερε στα ιταλικά ΜΜΕ ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, θέλοντας να διαψεύσει ότι είπε στην Μίνα Ρζούκι όσα αυτή υποστηρίζει ότι της είπε για τον Αντόνιο Κόντε μετά την πρόκριση της Γιούβε στον τελικό του Champions League το 2015.

Στον λογαριασμό της Ρζούκι στο Twitter, όμως, υπάρχει μια φωτογραφία, στην οποία γευματίζει με τον Παράτιτσι και με τον μάνατζερ Φρανκ Τριμπόλι.


Η φωτογραφία ανέβηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2013, πράγμα που σημαίνει ότι αποκλείεται σε αυτό το γεύμα να της είπε ο Παράτιτσι για τον Κόντε και τον Αλέγκρι. Μιλάμε για δύο χρόνια πριν τον τελικό του 2015.

Η φωτογραφία είναι χρονικά πριν τον τελικό, αλλά αποδεικνύει πως ο Παρατίτσι έχει γνωρίσει την Μίνα Ρζούκι


Το ότι γευμάτισε μαζί της, όμως, δείχνει ότι -αν μη τι άλλο- την έχει γνωρίσει. Από εκεί και πέρα, αν της είπε ή όχι όσα η ίδια υποστηρίζει ότι της είπε, το ξέρουν μόνο οι δυο τους...

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/12/juventus-nea_366.html
Ένα δημοσίευμα για τον Κόντε που αν αποδειχτεί αληθινό θα… ξενερώσει πολλούς οπαδούς της Γιουβέντους. Δημοσιογράφος του BBC υποστηρίζει ότι ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με τον Φάμπιο Παράτιτσι, είχε πικραθεί για την πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League το 2015! [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου