14 Δεκ 2016

Ο γκουρού των μεταγραφών στην Ιταλία γράφει για τις τέσσερις περιπτώσεις που κοιτάζει η Γιουβέντους

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και τα... βαριά όπλα του μεταγραφικού ρεπορτάζ μπαίνουν σε ρυθμό.

Ενας από αυτούς που ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται στο μεταγραφικό τοπίο, είναι ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο δημοσιογράφος του Sky Italia, λοιπόν, έκανε... ζέσταμα την Τετάρτη ανεβάζοντας στην ιστοσελίδα του ένα κείμενο για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους ενόψει Ιανουαρίου.

Ακολουθούν όσα έγραψε ο Ντι Μάρτζιο...

«Καθιερωμένοι πρωταθλητές αλλά και νέοι με σπουδαίο μέλλον. Μετά την ανανέωση του Ντανιέλε Ρουγκάνι, η Γιουβέντους δεν σταματάει και κάτι ήδη κινήθηκε αυτές τις ημέρες. Ή μάλλον, αυτές τις ώρες. Συνεχίζονται, όπως είχαμε πει, οι επαφές των μπιανκονέρι με την Αταλάντα, με τη Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για τους Ματία Καλντάρα και Φρανκ Κεσί. Ο ανταγωνισμός για τον Ιβοριανό μέσο είναι δυνατός, ειδικά από την Premier League, με την τιμή του να αρχίζει να ανεβαίνει πάρα πολύ.


Ανάμεσα σε αυτούς της Αταλάντα που παρακολουθούν οι Τορινέζοι, έχουμε και ένα νέο όνομα, αυτό του 22χρονου Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι. Προς το παρόν η πιο ζεστή πίστα είναι αυτή που οδηγεί στον Ματία Καλντάρα, για τον οποίο επίσης δεν λείπουν οι ανταγωνιστές. Για τους Γκαλιαρντίνι και Καλντάρα έχουν ρωτήσει εδώ και καιρό οι Μίλαν, Ιντερ και Ρόμα ενώ η Νάπολι ενδιαφέρεται μόνο για τον Καλντάρα. Η Αταλάντα, πάντως, θα επιλέξει το πού θα πουλήσει με βάση τα ανταλλάγματα που θα πάρει: Οικονομικά αλλά και έμψυχα.

Η Γιουβέντους δεν σταματάει εδώ πάντως, γιατί δεν παρακολουθεί παίκτες μόνο στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό. Για τον Ιανουάριο οι μπιανκονέρι θα προσπαθήσουν με αποφασιστικότητα να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Αξελ Βίτσελ, ο οποίος είναι σε διακοπές στις Μαλδίβες μαζί με τον πρώην μπιανκονέρο Ντομένικο Κρισίτο (συμπαίκτες στη Ζενίτ), ενώ παρακολουθούν προσεκτικά την κατάσταση και του Στίβεν Ενζονζί της Σεβίλλης. Αυτή η περίπτωση, όμως, είναι πιο εφικτή για το καλοκαίρι.

Διεθνείς αστέρες και εκκολαπτόμενα αστέρια, η φιλοσοφία της Γιούβε δεν αλλάζει».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΖΟΖΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... ΓΙΑ ΒΙΤΣΕΛ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή