22 Δεκ 2016

Ντιμπάλα: Ο αγώνας στο Μιλάνο σημαδεύτηκε από το γκολ του Πιάνιτς που ακυρώθηκε

Για το Σούπερ Καπ, την ήττα από τη Μίλαν στο πρωτάθλημα και το πώς η Γιουβέντους άλλαξε μετά την ήττα από την Τζένοα, μίλησε ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντίνος άσος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των μπιανκονέρι και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον αυριανό τελικό.

«Ο αγώνας στο Μιλάνο σημαδεύτηκε από το γκολ του Πιάνιτς που ακυρώθηκε και το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα. Το Σούπερ Καπ είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, ερχόμαστε από σημαντικές νίκες, παίζουμε καλά και είμαστε αισιόδοξοι. Εχουμε κάνει σπουδαία πράγματα ως τώρα αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς, θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το Σούπερ Καπ και νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση», είπε αρχικά ο Ντιμπάλα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πάθημα-μάθημα της Γένοβας...


«Καταλάβαμε ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να επαναλάβουμε τα πρώτα 30 λεπτά εκείνου του αγώνα και τα αποτελέσματα φάνηκαν. Συζητάμε πρόσωπο με πρόσωπο για ό,τι χρειάζεται, είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».

Οσο για το αν θα είναι βασικός αύριο, σχολίασε: «Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξει, εγώ είμαι έτοιμος πάντως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου