22 Δεκ 2016

Πιάνιτς: Να νικήσουμε τη Μίλαν ακόμη κι αν σκοράρει ο… Μπουφόν

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς δεν ενδιαφέρεται για το αν θα σκοράρει αυτός ή ο... Μπουφόν στο αυριανό Σούπερ Καπ, αρκεί η κούπα να καταλήξει στη Γιουβέντους.

Ο Βόσνιος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των μπιανκονέρι και στην ερώτηση αν θα σκοράρει ξανά, όπως έκανε και στο ματς πρωταθλήματος στο Μιλάνο ασχέτως αν δεν μέτρησε, απάντησε ως εξής...

«Δεν έχει σημασία αν θα το βάλω εγώ ή ο Μπουφόν. Αυτό που μετράει είναι να νικήσουμε. Στο Μιλάνο ήταν ένα περίπλοκο ματς, κόντρα σε μια δυνατή και προετοιμασμένη ομάδα. Ξεπεράσαμε εκείνη την ήττα όμως και μείναμε μπροστά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον όμιλο του Champions League. Η Μίλαν τα πάει καλά και ξέρουμε ότι ο τελικός θα είναι ένα σκληρό μας αλλά θέλουμε να νικήσουμε και να επιστρέψουμε στο Τορίνο με την κούπα».


Σε ερώτηση σχετικά με το πώς άλλαξε η Γιούβε μετά την ήττα από την Τζένοα, ο Πιάνιτς είπε πως «το να χάσεις είναι κάτι που μπορεί να γίνει, όχι όμως με τον τρόπο που χάσαμε εκείνη την ημέρα. Αυτό το είπαμε και μεταξύ μας στη συζήτηση που κάναμε. Είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ, το οποίο ξέρει τη δύναμη του», για να καταλήξει αναφερόμενος στην κατάσταση που βρίσκεται μετά τον (ελαφρύ) τραυματισμό του κόντρα στη Ρόμα πριν λίγες μέρες...

«Δέχθηκα ένα δυνατό χτύπημα στο ματς με την Ρόμα αλλά είμαι καλά. Ηθελα οπωσδήποτε να είμαι στη διάθεση της ομάδας για το Σούπερ Καπ και είμαι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου