21 Δεκ 2016

Ο Μαρότα επιβεβαίωσε μια μεταγραφή τον Ιανουάριο

Ο Μπέπε Μαρότα επιβεβαίωσε ότι θα γίνει μια μεταγραφή από την Αταλάντα αλλά η Gazzetta dello Sport πιστεύει ότι θα είναι δύο.

«Δεν θα αρνηθώ ότι παρακολουθούμε κάποιους ενδιαφέροντες νέους ποδοσφαιριστής. Δουλεύουμε κι διαπραγματευόμαστε με κάποια ταλέντα που έχουν βγει στο προσκήνιο και αξίζουν να μπουν στην κεντρική σκηνή», είπε αρχικά ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους.

«Εχουμε καλή σχέση με την Αταλάντα και δεν θα αρνηθώ ότι έχουμε συναντηθεί. Η μεταγραφική περίοδος ανοίγει τον Ιανουάριο και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κάποιον θα αποκτήσουμε από εκεί», συμπλήρωσε.

Αυτός ο «κάποιος», όπως όλα δείχνουν και όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες, θα είναι ο 22χρονος στόπερ Ματία Καλντάρα, με ένα deal που μπορεί να είναι στα 15-20 εκατ. ευρώ.


Την ίδια ώρα, πάντως, η Gazzetta dello Sport ισχυρίζεται ότι το deal της Γιούβε με την Αταλάντα θα είναι διπλό και θα αφορά όχι μόνο τον Καλντάρα αλλά και τον 22χρονο χαφ Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι μπιανκονέρι θα δώσουν στους μπεργκαμάσκι 45 εκατ. ευρώ, με τα 20 να προορίζονται για τον Καλντάρα και τα υπόλοιπα 25 για για τον Γκαλιαρντίνι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου