21 Δεκ 2016

Για την κατάστασή του, τη μεγάλη επιστροφή και το Σούπερ Καπ Ιταλίας μίλησε Μαρκίζιο

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο είναι ο πρώτος παίκτης της Γιουβέντους που έκανε δηλώσεις στη Ντόχα.

Οι μπιανκονέρι προετοιμάζονται για το Σούπερ Καπ της Παρασκευής κόντρα στη Μίλαν και ο διεθνής Ιταλός χαφ μίλησε στο κανάλι της ομάδας (JTV) για το τελευταίο ματς του 2016 και την κατάσταση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρκίζιο...

- Ποια είναι η αίσθηση που έχετε δύο μέρες πριν το Σούπερ Καπ;
«Η αίσθηση είναι καλή, το ματς έρχεται σίγουρα σε μια θετική περίοδο για εμάς, γιατί στο πρωτάθλημα νικήσαμε την Ρόμα και πήραμε μια καλή διαφορά στο πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι θα έχουμε και ένα ματς λιγότερο (αναβλήθηκε αυτό με την Κροτόνε). Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ σημαντική ευκαιρία μπροστά μας γιατί αυτό το τρόπαιο μπορεί να βάλει μια πραγματικά πανέμορφη σφραγίδα στο 2016, το οποίο ήταν απολύτως θετικό για εμάς».

- Οι συνεχόμενες νίκες το τελευταίο διάστημα έχουν ενισχύσει κι άλλο τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας; Μοιάζει ιδανικό το timing...
«Ναι, μετά την ήττα στη Γένοβα υπήρξε μια σπουδαία αντίδραση, όχι μόνο σε επίπεδο αποτελεσμάτων αλλά και σε ό,τι αφορά την προσοχή μας, το παιχνίδι μας και το πάθος μας στο γήπεδο, ειδικά σε σημαντικά ματς όπως αυτό με την Αταλάντα, το οποίο ήταν σε μια δύσκολη στιγμή και με έναν αντίπαλο που πήγαινε σε φουλ ρυθμό, ή όπως αυτό με την Ρόμα. Θα πρέπει, επομένως, να συνεχίσουμε έτσι, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των 90 ή και περισσότερων λεπτών κόντρα στη Μίλαν».


- Τι ματς περιμένεις και ποια είναι τα λάθη που έγιναν στο Σαν Σίρο και δεν θα πρέπει να επαναληφθούν;
«Οι τελικοί είναι μία κι έξω, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ματς που μπορεί να τα ξεμπλοκάρεις νωρίς και μετά να το... σβήσεις, όπως μπορεί να γίνει στο πρωτάθλημα. Μακάρι να το ξεμπλοκάρουμε νωρίς και μετά να το ελέγξουμε σε απόλυτο βαθμό αλλά οι τελικοί είναι πάντα κάτι διαφορετικό, οι ομάδες που προετοιμάζονται για ένα ματς μία κι έξω και χρειάζεται προσοχή από την αρχή ως το τέλος».

- Εσύ πώς είσαι;
«Η φυσική μου κατάσταση είναι καλή, είμαι καλά, προπονούμαι καθημερινά με τους συμπαίκτες μου και ακολουθώ το ίδιο πρόγραμμα. Το ξέρουμε ότι χρειάζεται κάποιος καιρός ακόμη για να είμαι στο 100% από όλες τις απόψεις, όπως συμβαίνει μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό, αλλά είμαι πάντα με σούπερ θετική διάθεση και ψυχολογία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου