8 Δεκ 2016

Μια μεγάλη αλήθεια για την κλήρωση του Champions League που επιφυλάσσει και μεγαθήρια απέναντι στη Γιουβέντους

Η αλήθεια είναι πως οι ομάδες που καλείται να βρει απέναντί της η Γιουβέντους δεν είναι και οι πιο βατές. Ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό…

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Δεν υπάρχει καμία μικρή. Καμία έκπληξη. Καμιά πρωτάρα. Υπάρχουν δύο μεγαθήρια (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου), δύο υπολογίσιμες δυνάμεις (Σίτι και Παρί), η Λεβερκούζεν και δύο παραδοσιακές δυνάμεις από την Πορτογαλία (Μπενφίκα, Πόρτο).

Πάμε σε κάτι άλλο, μια μεγάλη αλήθεια…

Ποιος από τους παραπάνω εφτά συλλόγους θέλει τη Γιουβέντους αντίπαλο; Μάλλον κανένας. Αρα όποιος και να μας έρθει, θα έχει την ίδια νευρικότητα από τα τερτίπια της κληρωτίδας και ίσως περισσότερο άγχος.

Πέρσι οι μπιακονέρι έχασαν την πρωτιά για ένα γκολ και κληρώθηκαν με την Μπάγερν. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε καλά. Θα επαναληφθεί μια τέτοια αντίστοιχης δυσκολίας κλήρωση; Η τύχη θα αποφασίσει.


Τη Γιουβέντους δε τη φοβίζει αν θα της πέσει η Ρέαλ ή η Μπενφίκα. Τη νοιάζει αλλά δεν την τρομάζει. Φυσικά και θα επέλεγε τη δεύτερη αν είχε αυτή τη δυνατότητα αλλά δε φοβάται τον αντίπαλο. Ποτέ δεν έχει νιώσει φόβο και δε θα νιώσει ούτε και τώρα…

Μέχρι να μάθουμε τον αντίπαλο που θα βγει από την κλήρωση και μέχρι να έρθει η ώρα των παιχνιδιών, η ομάδα θα πρέπει να κάνει ό,τι έχει πει ο Αλέγκρι. Να κλείσει τη σεζόν στην κορυφή, να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ιταλίας και να μπει με φορά στο Καμπιονάτο και τη νέα σεζόν.

Υπάρχει χρόνος για το Champions League. Ό,τι κι αν πούμε τώρα, αύριο, μεθαύριο δεν έχει τόση σημασία. Τα νοκ άουτ αργούν.


1 σχόλιο:

  1. ΓΙΟΥΒΕ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.... ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΑ ΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή