1 Ιαν 2017

Αν έφευγε ο Αλέγκρι, αυτός ο Ιταλός προπονητής θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία του στη Γιουβέντους

Για να βγουν αληθινές οι πληροφορίες της Gazzetta dello Sport σχετικά με τον προπονητή, θα πρέπει η Γιουβέντους να μην πετύχει κάτι σημαντικό στο φετινό Champions League.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Έτσι θα χωρίζουν οι δρόμοι με τον μίστερ Αλέγκρι Ελπίζουμε πως δε συμβεί αυτό αλλά ας θυμηθούμε τα ονόματά που είχε αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών της ροζ εφημερίδας. Ήταν τρία: Πάολο Σόουζα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο μοναδικός που μπορεί να έρθει είναι ο Πορτογάλος. Και αυτό γιατί έχε πολύ καλή -φιλική-  σχέση με τον Αντρέα Ανιέλι. Όχι λόγω των ικανοτήτων του. Δηλαδή τι έχει πετύχει ο Πάολο Σόουζα που μπορεί να εμπνεύσει τη Γιουβέντους ώστε να τον πάρει για την πάει παρακάτω.

Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας προπονητής που έκανε την άγνωστη και ασήμαντη Σασουόλο οντότητα αλλά είναι ένας καλός μέτριος προπονητής. Έχει δικαίωμα να πάρει την ευκαιρία του; Φυσικά και έχει τέτοιο δικαίωμα. Λογική στην απόφαση να φύγει ο Αλέγκρι γιατί δεν μπορεί να πάρει το Champions League και να έρθει ο Ντι Φραντσέσκο για να το κατακτήσει, δεν υπάρχει όμως.

Για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Εδώ δεν μπορεί να σπάσει την πρωτοκαθεδρία της Παρί. Και δεν έχει καμία σχέση με το Καμπιονάτο. Τουλάχιστον τα πρώτα δύο ονόματα που ακούστηκαν, έχουν ζήσει και γνωρίζουν τη Serie A.


Αν βγει το σενάριο της Gazzetta dello Sport αληθινό, η Γιουβέντους ίσως ποντάρει σε έναν Ιταλό προπονητή που βρίσκεται ήδη στο προσκήνιο. Ποιος μπορεί να είναι αυτός;

Αυτός που η ομάδα του τα τελευταία χρόνια παίζει παραγωγικό ποδόσφαιρο. Αυτός που, αν και νωρίς, μάλλον κλείνει τον κύκλο του εκεί που είναι τώρα και ίσως ψάξει αλλού την τύχη του. Σε μια πιο μεγάλη ομάδα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία και να καθίσει στον πάγκο της Γιουβέντους


Για όσους πήγε το μυαλό τους, ναι, ο Μαουρίτσιο Σάρι δικαιωματικά μπορεί να έχει την ευκαιρία του από τους μπιανκονέρι. Ο Ιταλός προπονητής ίσως κάποια στιγμή κάνει το δρομολόγιο που έκανε και ο Μαρτσέλο Λίπι που άφησε τον ιταλικό νότο για τον βορρά.

Ας μη χρειαστεί πάντως να μάθουμε αν μπορεί να πετύχει ο Σάρι. Γιατί αυτό θα σημαίνει πως πέτυχε το μεγαλύτερο στόχο ο Αλέγκρι.


1 σχόλιο:

  1. Ο άνθρωπος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Τουλάχιστον η Νάπολι παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Σωστό αυτό που λέτε, αλλά ας μην είμαστε και υπερόπτες και προδιαγράφουμε κάτι. Να το δείηει στη Γιούβε τι μπορεί να κάνει, αλλά για φανταστείτε να το δείξει φέτος με τη Νάπολι! Γιατί, τυπικά τουλάχιστον, η Νάπολι δεν έχει αποκλειστεί ακόμα. Φανταστείτε να πάει πιο καλά από τον Αλέγκρι φέτος στο champions league...ΓΕΓΟΝΌς ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΆ ΌΛΟΙ ΑΠΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ.., ΑΛΛΆ Η ΜΠΆΛΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΆΛΑ.., ΓΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΌΠΤΕς ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΈΧΟΥΜΕ... forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή