17 Ιαν 2017

Η θέση του αρχηγού για το νέο σήμα της Γιουβέντους

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για την αλλαγή σήματος της Γιουβέντους και για το ματς της Κυριακής με την Λάτσιο.

Ο αρχηγός, όπως και οι συμπαίκτες του, ήταν στη χθεσινή εκδήλωση των μπιανκονέρι για την παρουσίαση του νέου -από τον Ιούλιο- σήματος και μίλησε στο κανάλι της ομάδας (JTV) για όλα αυτά.

- Η Γιούβε είναι ακόμη περισσότερο στο μέλλον...
«Σίγουρα, είναι μια σημαντική αλλαγή, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Γιουβέντους, όπως πάντα, αποδεικνύει ότι είναι το κλαμπ που τολμάει πριν τους άλλους και βλέπει το μέλλον πριν τους άλλους. Δεν διαφοροποιείται, δηλαδή, σε σχέση με την ιστορία της».

- Εχεις ήδη φανταστεί τη νέα σου φανέλα με το νέο σήμα;
«Ναι, νομίζω πως θα δένει καλά με τη νέα φανέλα. Το σημαντικό είναι το project που έχει τεθεί σε εφαρμογή να αποκτήσει τη σταθερότητα που όλοι ευχόμαστε, γιατί είναι ένα project πραγματικά επιπέδου και σε βάθος».


- Το όνειρο είναι το νέο σήμα στη νέα φανέλα, να έχει και πάλι μαζί του το σήμα του scudetto...
«Σίγουρα, αυτό είναι ουσιαστικά υποχρεωτικό. Κάνουμε μια σεζόν με πολλά ύψη και κάποιες πτώσεις. Θα προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε τις πτώσεις και να ακόμη περισσότερα τα ύψη ώστε να νικήσουμε με ακόμη πιο δυναμικό και πειστικό τρόπο».

- Η Γιούβε θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους αντιπάλους της νικώντας την Λάτσιο;
«Θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που κάνει σπουδαίο πρωτάθλημα, μια ομάδα που σεβόμαστε. Εμείς, από την πλευρά μας, ερχόμαστε από ένα κακό ματς και συνήθως η Γιούβε μετά από άσχημες εμφανίσεις απαντάει με τον σωστό τρόπο. Αυτό θέλουμε και για την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου