17 Ιαν 2017

Νέντβεντ: Το νέο σήμα δίνει φρεσκάδα, ένα βήμα εμπρός. Το έχω ερωτευθεί

Ο Πάβελ Νέντβεντ ήταν από τα βασικά πρόσωπα της εκδήλωσης για την αλλαγή σήματος της Γιουβέντους.

Ενας από τους θρύλους της ομάδας, αντιπρόεδρος πλέον και πρωταγωνιστής στα βίντεο των μπιανκονέρι για το νέο σήμα, ο Νέντβεντ μίλησε στο JTV για αυτή την αλλαγή και τη νέα εποχή στην οποία μπαίνει η Γιούβε.

- Το νέο σήμα είναι θαυμάσιο...
«Απολύτως, το έχω ερωτευτεί. Μου αρέσει πάρα πολύ, από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είμαι ικανοποιημένος, ελπίζω ότι θα αρέσει και στους άλλους. Αυτό που θέλουμε όμως, βασικά, είναι να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο αλλά και εκτός γηπέδου. Ο πρόεδρος και όλοι μας το αποδείξαμε και απόψε».

- Τι ζητάτε ως διοίκηση με αυτό το νέο σήμα;
«Για να φτάσεις σε νέους στόχους, όχι μόνο αγωνιστικούς αλλά και στην ανάπτυξη του brand Γιουβέντους σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στον καθαρά ποδοσφαιρικό, χρειάζονται αλλαγές. Είδαμε ότι μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη σε πολλούς τομείς με αυτό το νέο σήμα, νομίζω πως είναι ένα πολύ σημαντικό παράδειγμα, ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα προς έναν άλλο κόσμο».


- Πότε είδες για πρώτη φορά το νέο σήμα και ποια ήταν η πρώτη αντίδραση σου;
«Το ήξερα λίγο καιρό τώρα και ήμουν ικανοποιημένος από την πρώτη στιγμή γιατί είναι κάτι διαφορετικό, καινοτόμο. Δίνει φρεσκάδα, πολύ μεγάλη διάθεση, θέληση να πάμε μπροστά στον κόσμο των social media. Νομίζω πως είναι πραγματικά ένα βήμα εμπρός».

- Τώρα υπάρχει μεγάλη θέληση και για νίκες όμως, μετά την ήττα στη Φλωρεντία...
«Ναι, γιατί ξέρουμε ότι στη Φλωρεντία χάσαμε μόνοι μας. Δεν θα πρέπει να δραματοποιούμε την κατάσταση όμως γιατί είμαστε εκεί, στη μάχη για τον τίτλο, η οποία ποτέ δεν είναι εύκολη. Εγραφαν ότι θα είναι όλα εύκολα αλλά εμείς το ξέραμε ότι ποτέ δεν είναι έτσι, ότι κάθε ματς πρέπει να είναι μάχη. Την Κυριακή θέλουμε μόνο νίκη, η Γιούβε δύσκολα κάνει λάθος σε δύο σερί ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου