18 Ιαν 2017

«Ο Ορσολίνι θα γίνει πρωταθλητής, μεγάλος παίκτης...»

Ο Ντονάτο Ντι Κάμπλι ξεκίνησε να μιλάει για την μεταγραφή του Ρικάρντο Ορσολίνι αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον Μάρκο Βεράτι.

Ο Ιταλός μάνατζερ έκανε δηλώσεις στο Sky Italia αργά χθες βράδυ και τις παραθέτουμε αυτούσιες...

- Η μεταγραφή Ορσολίνι στη Γιούβε;
«Τον ήθελαν αρκετές ομάδες αλλά κάναε αυτή την επιλογή και την θεωρούμε πολύ σωστή. Τώρα εξαρτάται από αυτόν να δείξει τι αξίζει».

- Γιούβε και Ιντερ μπορούν να σκέφτονται τον Βεράτι για το καλοκαίρι;
«Τον σκέφτονται σχεδόν όλοι, το πρόβλημα είναι να τον πάρεις από το Παρίσι. Το επαναλαμβάνω πάντα, ανανέωσε ως το 2021 και πρέπει να σεβαστεί το συμβόλαιο».

- Θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία;
«Δεν είναι θέμα νοσταλγίας, το πρόβλημα είναι ότι θέλει να νικήσει. Αν είναι δυνατό, θέλει να το κάνει στο Παρίσι. Αλλιώς, θα δούμε τι θα γίνει».


- Η Μπάγερν Μονάχου του Αντσελότι στοχεύει στον Βεράτι;
«Οτι εκτιμάει πάρα πολύ τον Μάρκο είναι αναμφίβολο αλλά δεν έχω δεχθεί κλήσεις ή προτάσεις από την Μπάγερν. Αν είχα, θα το είχα πει στην Παρί Σεν Ζερμέν».

- Η Γιούβε ρώτησε τίποτα για τον Βεράτι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τον Ορσολίνι;
«Οχι, τίποτα. Με ρώτησαν πώς είναι, αν είναι καλά. Γιούβε και Ασκολι έπρεπε να μιλήσουν για την μεταγραφή του Ορσολίνι».

- Πότε θα είναι έτοιμος ο μικρός για να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους;
«Θα ολοκληρώσει την σεζόν στην Ασκολι, είναι μια συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Εγώ δεν είμαι αντικειμενικός σε αυτό το θέμα αλλά λέω ότι θα γίνει πρωταθλητής, μεγάλος παίκτης. Σύντομα θα αξίζει και την κλήση στην εθνική Ιταλίας, υπάρχουν μπόνους στη συμφωνία της μεταγραφής που σχετίζονται και με το πότε θα κληθεί στην εθνική Ιταλίας».

- Πότε είπες στον Ορσολίνι ότι έκλεισε οριστικά η μεταγραφή του στη Γιουβέντους;
«Ηταν συζητήσεις που διήρκεσαν κάποιες εβδομάδες, το ήξερε. Επισήμως, όμως, του το είπα απόψε (σ.σ. χθες). Ηταν με την οικογένεια του. Εκαναν μια πρόποση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου