18 Ιαν 2017

Η μία και μοναδική κίνηση της διοίκησης που θα δείξει αν η Γιουβέντους θέλει τον Αλέγκρι τη νέα σεζόν

Ο Μάρτιος αναμένεται να είναι καθοριστικός μήνας για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αγγλικό δημοσίευμα, ξανά της Sun, υποστηρίζει ότι η Αρσεναλ έχει έρθει σε επαφή με τον προπονητή της Γιουβέντους, ότι τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον επειδή ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται να έχει αποφασίσει την αποχώρηση του και ότι ζητήθηκε από τον Αλέγκρι να αποφασίσει εντός του Μαρτίου αν θέλει ή όχι.

Η Sun γράφει ότι κάτι έχει χαλάσει στις σχέσεις Αλέγκρι-παικτών και υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του θα είναι ο Πάουλο Σόουζα.

Σε ιταλικά ρεπορτάζ, από την άλλη, υποστηρίζουν ότι εντός του Μαρτίου θα αποφασιστεί αν θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο του Μαξ, το οποίο έχει διάρκεια ως το 2018.


Ο Μπέπε Μαρότα είναι γνωστό ότι δε θέλει να μπαίνει η ομάδα στη σεζόν με τον προπονητή να έχει μόνο ένα χρόνο συμβολαίου, πράγμα που ερμηνεύουν οι Ιταλοί ως εξής: Αν σκοπεύουν να συνεχίσουν μαζί Γιουβέντους-Αλέγκρι, εντός του Μαρτίου θα υπάρξει ανανέωση. Αν δεν υπάρξει, σημαίνει ότι όντως η παραμονή δεν είναι σίγουρη.

Την ίδια ώρα, πάντως, η Γιούβε διαρρέει ανεπισήμως ότι δεν υπάρχει θέμα και παραπέμπει στις δηλώσεις του Μαρότα προ ολίγων ημερών, σύμφωνα με τις οποίες ο Αλέγκρι έχει αποδείξει ότι είναι νικητής και δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή.

2 σχόλια:

  1. Η απόλυτη και ψυχρή αλήθεια είναι ότι ο Μασιμιλιανός, είναι με ένας καλός, άντε πες πολύ καλός προπονητής, εντελώς κλασικούρα σε όλα και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ειδικά δεν προσφέρει θέαμα. Θα προτιμούσα να είχαμε τον προπονητή της Νάπολι από ιταλό προπονητή. Κατά τη γνώμη μου είναι μακράν καλύτερος του Μσιμιλιανού.. Τώρα, αν έρθει ο Σόουζα για να κολλήσει με τους 2 αργεντίνους., καλό θα είναι και αυτό. Πάντως ο Μασιμιλιανός κατέστρεψε ένα πολύ μεγάλο όπλο που πήρε η ομάδα, τον Πιάνιτς εννοώ.. Ντροπή του. Ακόμα, έχει έρωτα με τον Μάντζουκιτς... και ας τον πάρει να τον βάζει βασικό στην Άρσεναλ, αν πάει.. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ , Ο ΜΑΣΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΨΗΛΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το θέαμα έχεις δίκιο. Οπως και πως είναι κλασικός. Forza Juve!

      Διαγραφή