31 Ιαν 2017

Ρώτησαν τον Μοράτι ποιον θα έπαιρνε από τη Γιουβέντους στην Ιντερ και δε σταμάτησε μόνο σε έναν

Με αφορμή το Γιουβέντους-Ιντερ ο Μάσιμο Μοράτι εμφανίστηκε για να κάνει δηλώσεις.

Ο πρώην πρόεδρος των νερατζούρι μίλησε στην εφημερίδα Il Giorno, η οποία τον ρώτησε αν προσπάθησε ποτέ να αποκτήσει τον Τζίτζι Μπουφόν και ο Μοράτι βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στο 2006.

«Οχι, αν και με τον Τζίτζι είχα πάντα μια συμπαθητική σχέση, όσες φορές δηλαδή έτυχε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο. Θέλω να διευκρινίσω κάτι για το 2006 πάντως. Λέγεται όλα αυτά τα χρόνια ότι οι μεταγραφές των Ιμπραΐμοβιτς και Βιεϊρά εκείνο το καλοκαίρι ήταν μια αρπαγή και αυτό δεν μου αρέσει. Δεν είναι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι ο Τζον Ελκαν με είχε ευχαριστήσει τότε για αυτές τις δύο μεταγραφές γιατί μία δύσκολη οικονομικά κατάσταση για τη Γιουβέντους με όσα έγιναν τότε», ήταν τα λόγια του, για να ερωτηθεί στη συνέχεια για το ποιον παίκτη της Γιούβε θα έπαιρνε τώρα στην Ιντερ, αν είχε τη δυνατότητα.

«Τον Ντιμπάλα. Βασικά θα έπαιρνα κι άλλους αν μπορούσα, ο Ιγκουαΐν είναι φανταστικός», ήταν η απάντηση του πρώην προέδρου των Μιλανέζων, ο οποίος θεωρεί ότι μετά το 2006 «είναι διαφορετικά πλέον τα πράγματα. Τότε τα πράγματα πήγαιναν εμφανώς προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, υπήρχε ένα γκρουπ που ήλεγχε τα πάντα. Από το 2006 και μέχρι σήμερα, σιγά-σιγά, η κατάσταση έγινε φυσιολογική».


Συνεχίζοντας, σε ερώτηση για το αν ενδεχόμενη νίκη της Ιντερ την Κυριακή θα την βάλει δυνατά στη μάχη του τίτλου, είπε: «Θα δούμε, όταν είσαι εκεί... Νομίζω πως θα είναι πρόωρο να πάμε στη 2η ή στην 3η θέση με όσα έγιναν από την αρχή της σεζόν στην ομάδα, αν και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά με τον Στέφανο Πιόλι. Πιστεύω ότι ακόμη και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αν νικήσουμε και την Κυριακή θα είμαστε "αναγκασμένοι" να σκεφτόμαστε και την 1η θέση»

Τέλος, ερωτηθείς αν θα παρακολουθήσει το ντέρμπι από την τηλεόραση του σπιτιού του, θυμήθηκε το 1998... «Κάποτε πήγαινα πάντα στο Τορίνο για αυτό το ματς, σταμάτησα όμως από το 1998».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου