31 Ιαν 2017

Ήθελε, τελικά, ο Ματουιντί να έρθει στη Γιουβέντους ή απλά τη χρησιμοποίησε;

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο Μπλες Ματουιντί θυμήθηκε πόσο κοντά έφτασε στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι.

Βέβαια, «διαβάζοντας» την τοποθέτησή του, νιώθει κάποιος πως περισσότερο ήθελε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν για κάποια εσωτερικά προβλήματα που υπήρχαν, παρά ήθελε να φορέσει την μπιανκονέρα φανέλα.

Όχι, φυσικά, πως δεν επιθυμούσε να πάρει μεταγραφή στο Τορίνο αλλά συγχρόνως χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για να πετύχει τους δικούς του σκοπούς.

«Είναι αλήθεια πω υπήρχαν περισσότερες από μία επαφές με τη Γιουβέντους», είπε ο Ματουιντί και συνέχισε: «Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο ατζέντης μου είχε επαφές με τον ιταλικό σύλλογο».


«Ηθελα να μιλήσω με τη διοίκηση της Παρί για να καταλάβω τα σχέδια της ομάδας αλλά και τι θα γινόταν με τον προπονητή», πρόσθεσε ο Γάλλος μέσος. «Όταν μίλησα με τον πρόεδρο, κατάλαβα πολλά».

Ο Ματουιντί μάλλον λέει ξεκάθαρα πως χρησιμοποίησε τις επαφές του με τη Γιουβέντους. «Ειλικρινά, υπήρχε μια στιγμή που ήθελα πολύ να φύγω από το Παρίσι αλλά όλα διευθετήθηκαν. Ααυτό ανήκει στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να μείνω για χρόνια φορώντας αυτά τα χρώματα», είπε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου