16 Ιαν 2017

Η κριτική στον Αλέγκρι και το υπονοούμενο της Tuttosport

«Αλέγκρι, όχι», είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Tuttosport.

Η Gazzetta dello Sport και η Corriere dello Sport πανηγυρίζουν για το γεγονός ότι επιστρέφει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό αλλά το πώς υποδέχθηκε την ήττα στη Φλωρεντία η εφημερίδα που είναι πιο κοντά στη Γιουβέντους.


«Αλέγκρι, όχι!», είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Tuttosport, η οποία προσθέτει: «Πολλά νοκ άουτ: Γιούβε χωρίς μυαλό και ψυχή. Καλύτερη η Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα. Εκνευριστικός ο Ντιμπάλα, αγνώριστοι οι Μπουφόν και Κιελίνι. Ολη η ομάδα όμως ήταν απογοητευτική και τώρα οι αντίπαλοι είναι πιο κοντά».

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Tuttosport


Σωστή η αναφορά στους παίκτες, ειδικά στον Ντιμπάλα, αλλά και ενδιαφέρουσα αυτή στη «Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα». Δεν ήταν καλύτερη (απλά) η Φιορεντίνα αλλά η Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα, περνάει το μήνυμα της η Tuttosport.

1 σχόλιο:

  1. πιος μπορη να μου πη απο το 1957 μεχρη σημερα πηραμαι προταθλημα χορης 4 ητες κε 3 4 σοπαλιες εγω που θημαμαι καλα ποτε γιατη ληπον να σκαμε οχι θατος στη γιουβε ρεαλ μπαρτσα ποσες φωρες χανουν απο βηγιαρεαλ αθλεντηκο βαλενθια σεβηλη εσπανιολ αθλ μπηλμπαο πεξε καλα εση σαν γιουβε κε οτη ειναι να γηνη θα γηνη καναν η επηθητηκη της γιουβε αυτα που καναν της φιορεντηνα κεντουσανε φταν μεχρη τον μπουφων η αμηντηκημας τη καναναι σεντρες κε πολα σφαλματα του αλεγκρη μεγαλα σφαλματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή