16 Ιαν 2017

Πού στέκεται η Γιουβέντους για τα διαιτητικά λάθη

Η Γιουβέντους δεν κάνει θέμα για τα διαιτητικά λάθη αλλά φροντίζει να διαρρεύσει την απορία της για τα ΜΜΕ.

Η εξέταση του βίντεο, η moviola που λένε οι Ιταλοί εδώ και δεκαετίες, έδειξε ότι στο ματς της Φλωρεντίας έγιναν δύο σοβαρά λάθη από τον διαιτητή Μπάντι: Στο 1-0 της Φιορεντίνα υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μπερναρντέσκι όταν κλέβει την μπάλα και βγάζει αμέσως την ασίστ για τον Κάλινιτς ενώ στη φάση με τον Πιάτσα στο 78' υπάρχει πέναλτι για χέρι του Ροντρίγκες.

Ο διαιτητής Μπάντι προφανώς δεν είδε κάτι από τα δύο οπότε δεν σφύριξε. Το πρόβλημα της Γιούβε δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ που περιμένουν στη γωνία για ένα ανάποδο κόρνερ ώστε να κράξουν τους μπιανκονέρι, δεν λένε τίποτα όταν γίνεται το αντίθετο.


«Η Γιουβέντους έχει προβλήματα αγωνιστικά, έχει θέμα στο κέντρο, το λέμε όλοι, δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε. Το θέμα είναι ότι οι υπόλοιποι κρύβουν αυτό που γίνεται φέτος όμως. Αν υπήρχε διαιτητικό λάθος υπέρ της Γιούβε θα είχε γίνει χαμός από τα ΜΜΕ, τώρα δεν μιλάει κανείς. Οπως δεν μίλησε κανείς για το κανονικό γκολ του Πιάνιτς που ακυρώθηκε στο ματς με την Μίλαν και στοίχισε τρεις βαθμούς, ή ακόμη και για το καθαρό πέναλτι που έγινε στον Μάντζουκιτς στη Γένοβα και δεν δόθηκε, με το σκορ μάλιστα στο 3-0 υπέρ της Τζένοα», είπε ο διευθυντής του JTV, Κλαούντιο Τζουλιάνι.

Και ο διευθυντής του καναλιού της ομάδας, όπως έχουμε ξαναγράψει και καταλαβαίνει εύκολα κανείς, δεν εκφράζει στις δημόσιες τοποθετήσεις του μόνο τη δική του άποψη αλλά (κυρίως) αυτή του κλαμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου