21 Ιαν 2017

H Γιουβέντους όχι μόνο ήξερε πως θα τσιγκλήσει τους οργανωμένους με το νέο σήμα αλλά το επιδίωξε κιόλας

Ο βασικός πυρήνας των οργανωμένων της Γιουβέντους, η curva sud δηλαδή, δε χάρηκε με την αλλαγή του σήματος. Αυτό δεν είναι... πρόβλεψη ή... είδηση. Είναι μια πραγματικότητα.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Μην ξεχνάμε πως ένα σωρό άνθρωποι σε αυτό το πέταλο έχουν χαραγμένο το σήμα της ομάδας πάνω τους. Και το φέρουν με υπερηφάνεια (άσχετα αν κάποιοι από αυτούς, η μειοψηφία, το εκμεταλλεύονται κιόλας).

Θεωρητικά, μιλάμε για το τμήμα των οπαδών που υποστηρίζει το «Οχι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο», που τους αρέσει το παραδοσιακό και το κλασικό. Που αν τον ρωτούσες «θες η Γιουβέντους ν' αλλάξει σήμα;», θα σου έλεγε... «δεν πίνεις ένα διπλό εσπρέσο μπας και στανιάρεις λίγο;».

Και η Γιουβέντους ήξερε πως θα τους τσιγκλήσει με αυτή την κίνηση. Δε θα τους έχει μαζί της σίγουρα και σε κάποιες περιπτώσεις, θα τους έχει και απέναντι της. Τα τελευταία 2-3 χρόνια υπάρχει μια μεγάλη παρασκηνιακή κόντρα μεταξύ διοίκησης-οργανωμένων. Στο Juventus Stadium υπάρχουν δύο στρατόπεδα.


Και τώρα έρχεται η Γιουβέντους, που βρίσκεται πάντα σε θέση ισχύος, να... τσιτώσει τις ήδη κακές σχέσεις τους ακόμη περισσότερο. Και κάτι μου λέει πως όχι μόνο ήξερε πως θα τους τσιγκλήσει αλλά το επιδίωξε κιόλας.

Το νέο σήμα της Γιουβέντους είναι κάτι περισσότερο από ένα νέο σήμα. Είναι μια νέα τάξη πραγμάτων για τους μπιανκονέρι του Τορίνο...

1 σχόλιο:

  1. Πάντως εγώ που δεν είμαι οργανωμένος δεν συμφωνώ με το νέο σήμα.Δεν θέλω η ομάδα να γίνει DISNEYLAND, cafe,προφυλακτικά,ωτοκαθαριστες,οδοντόβουρτσες κτλ.Ο σύλλογος έπρεπε να κοιτάξει να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά για να πάρουμε και κανένα CHAMPIONS LEAGUE για να μας υπολογίζουν όπως τη BARCELONA τη REAL και τη BAYERN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή