21 Ιαν 2017

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Γιουβέντους-Λάτσιο

Τη Λάτσιο που φιλοδοξεί να καταλάβει τη φετινή χρονιά μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, με ή χωρίς προκριματικά, υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι η Γιουβέντους.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, και αν τις προηγούμενες ημέρες μονοπώλησε στην ειδησεογραφία το νέο σήμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι το πρώτο ματς μετά την ήττα στη Φλωρεντία που μάλιστα συνοδεύτηκε με κακή εμφάνιση.

Οι μπιανκονέρι υποδέχονται στους λατσιάλι, λοιπόν, που θέλουν να φύγουν από το Τορίνο χωρίς να χάσουν. Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες λαι αυτοί θα καθορίσουν τη μοίρα της αναμέτρησης.


Μην ξεχνάμε πως η Ρόμα καραδοκεί. Αν οι παίκτες του Αλέγκρι παρουσιαστούν σοβαροί, τότε το παιχνίδι θα έχει το αποτέλεσμα που όλοι περιμένουν: νίκη της Γιουβέντους.

Για το στοίχημα, το forzajuve.gr θα προτείνει αρχικά πως θα μπουν γκολ στην αναμέτρηση. Πάμε για πρώτο σημείο στο Over (περισσότερα από 2,5 γκολ). Από 'κει και πέρα, δίνουμε τον άσο της Γιουβέντους και το σκορ που θα ποντάρουμε είναι το 3-1.

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου