12 Ιαν 2017

Αυτή είναι η Ιταλίδα οπαδός της Νάπολι που την Κυριακή θα βρεθεί στο Τορίνο για να κάνει στοματικό σεξ!

Η οπαδός της Νάπολι, Πάολα Σαουλίνο, είχε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα που είχε θέσει ο Ματέο Ρέντσι, ένα δημοψήφισμα που τελικά έχασε και παραιτήθηκε.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, θα πρέπει να τα… έχει και με τη  κυρία Πάολα καθώς πριν τη διαδικασία είχε υποσχεθεί πως θα κάνει στοματικό ερώτα σε όσους επιλέξουν το «όχι». Και μάλλον έπεισε πολλούς!

Ο 27χρονη, δηλώνει ηθοποιός, είχε βγάλει μια λίστα με τις πόλεις που θα περιοδεύσει, ξεκινώντας από την πρωτεύουσα, τη Ρώμη.

Η αφίσα με τις περιοδείες της στην Ιταλία

Αν είναι… τίμια και τηρήσει το πρόγραμμα της περιοδείας της, σήμερα θα είναι στη Βερόνα για να βρεθεί με τους ψηφοφόρους του «όχι», ενώ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα ανέβει πιο βόρεια, στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε, το Τορίνο.


Η Ιταλίδα που, όπως φαίνεται, ξέρει καλά να παίζει τα παιχνίδια των μίντια ώστε να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά της, ανακοίνωσε πως θα περιοδεύσει και σε άλλες πόλεις της χώρας της για να κάνει στοματικό σεξ!

Αυτή είναι η κυρία Πάολα Σαουλίνο














2 σχόλια:

  1. Σε γενικές γρα.μές εμπνέει,αλλά όχι κάτι το πολύ ιδιαίτερο.. για να τρελσίνεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ψήφισα όχι στο ελληνικό δημοψήφισμα να πάρω σειρά;

    Αλλά θα μου πεις, με το αλάτι να έχει τελειώσει στο Μακεδονία και να μην πετάει ούτε φτερό, πού πας ρε καραμητρογιουβεντίνε!!!
    FinoAllaFineForzaJuventus!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή