12 Ιαν 2017

O Ράκιτιτς ψήνεται να ντυθεί μπιανκονέρο και το ψηστήρι γίνεται μέσω... Whatsapp

Οι Αγγλοι επιμένουν να ασχολούνται με τα μεταγραφικά της Γιουβέντους και αυτή τη φορά εμπλέκουν τον Ιβάν Ράκιτιτς.

Δεν ξέρουμε τον λόγο αλλά η Sun δείχνει μια εμμονή με τα... νέα των μπιανκονέρι και αυτή τη φορά το προχωράει το θέμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Ράκιτιτς ψήνεται να ντυθεί μπιανκονέρο και το ψηστήρι γίνεται μέσω... Whatsapp.

Οπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, στο Whatsapp έχει σχηματιστεί ένα γκρουπ με την ονομασία «Γιουβέντους» και σε αυτό συμμετέχουν ο Ράκιτιτς, ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο Ντάνι Αλβες και ο Μάρκο Πιάτσα. Δύο συμπατριώτες και συμπαίκτες του άσου της Μπαρτσελόνα στην εθνική Κροατίας και ένας πρώην συμπαίκτης του στους μπλαουγκράνα, δηλαδή.


Οπως υποστηρίζει η Sun, ο Ράκιτιτς -ο οποίος φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Σίτι ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε γραφτεί κάποια στιγμή και για τους μπιανκονέρι- μιλάει συνεχώς με Μάντζουκιτς-Αλβες-Πιάτσα και μαθαίνει τα καλύτερα για τη Γιουβέντους και την Ιταλία, έχοντας εκφράσει σε αυτούς την επιθυμία του να φύγει από την Μπαρτσελόνα αφού οι σχέσεις του με τον Λουίς Ενρίκε έχουν χαλάσει.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου