3 Ιαν 2017

Ξεκάθαρη παρέμβαση από τον πρόεδρο της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έδωσε συμβουλές για το πώς θα σπάσει η κυριαρχία της Γιουβέντους.

Λες και έχει λύσει όλα τα προβλήματα του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Κάρλο Ταβέκιο με το πώς θα σταματήσει το σερί πρωταθλημάτων των μπιανκονέρι, βάζοντας και στη... θέση τους τις Ρόμα και Νάπολι.

Καλό θα είναι οι τζαλορόσι και οι παρτενοπέι να τα θυμούνται αυτά αν δουν τίποτα περίεργα πράγματα στη μάχη με τις Μίλαν και Ιντερ για έξοδο στο Champions League γιατί ο Ταβέκιο είπε τα εξής...


«Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι σε κρίση, έχει βελτιωθεί η κατάσταση αλλά πρέπει να ανακτήσουμε ξανά το Μιλάνο. Δεν μπορεί να λείπει το Μιλάνο από αυτό το επίπεδο, με όλο τον σεβασμό σε Ρόμα και Νάπολι, στο Τορίνο είναι ανώτεροι οργανωτικά και έχουν τη νοοτροπία του νικητή. Γίνονται αλλαγές σε Ιντερ και Μίλαν αλλά η Γιουβέντους παρατηρεί προσεκτικά την κατάσταση γιατί ξέρει ότι θα έχει και πάλι ανταγωνιστές, αν το Μιλάνο κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Δεν ξέρουμε αν σε άλλες προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βγαίνει να υποστηρίξει τόσο ξεκάθαρα δύο ομάδες.

5 σχόλια:

  1. τΟ ΔΉΛΩΣΕ...πισήμως! Ας ξεκινήσει να βγουν και τα κάγκελα από τα ιταλικά γήπεδα πρώτα, γιατί με τα κάγκελα και τους θεατές αντί να έρχονται πιο κοντά στον αγωνιστικό ωώρο, να πάνε πιο ψηλά γιατί δε βλέπουν, τα ιταλικά γήποεδα φείναι ΑΚΡΩς ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΥ στυλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα..υπέγραψε τη χοντρή γιούχα του για το τέλος της σεζόν που θα έρθει για την απονομή στο stadium.. χαχα Εκτός κι αν δηλώσει κώλυμα..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η Ιταλία πήρε το μουντιάλ στη Γερμανία, έπρεπε μετά να γίνει κάτι, για να σπάσει το μονοπώλιο και ν` ανέβουν και τα άλλη κράτη! Βγήκε εσκεμμένα το σκάνδαλο calciopoli, ``θυσιάστηκε`` η Γιούβε και τώρα της ανταμείβεται η θυσία. Φυσικά, τα πρωταθλήματα είναι πανάξια,κερδίζονται πανάξια μέσα στο γήπεδο, απλά, είναι ΄το πού δημιουργούνται οι προυποθέσεις και πού η εντολή είναι να μην υπάρχουν αυτές! Έτσι, τα αποτελέσματα έρχονται φυσιολογικά.. Τώρα,στην Ευρώπη, κάποια στιγμή θα δοθεί και στην Ιταλία κάτι,για να κρατώνται και οι ισορροπίες, στον κόσμο κυρίως.. Λογικά, το Champions, και φυσιολογικά στη Γιθούβε, φέτος, του χρόνου, πάντως θα το πάρουμε.. Το θέμα είναι, αφού κι εμείς και όλοι είναι μέσα στα ``κόλπα`` να μην το παίρνουμε κάθε 15`20 χρόνια. Όλα είναι κανονισμένα, στο μεγαλύτερο βαθμ,ό κανονισμένα, πιστεύω, και εντός και στην Ευρώπη.
    Τώρα, αυτός εδώ ο ανθρωπάκος στη φωτο, είναι απλά ένα εκτελεστικό όργανο, ένα πιόνι που τον έβαλαν εκεί για να του λένε τι θα κάνει.. Baccini... Forza Juve in qualsiasi modo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συμμφωνούμε και δεν μπορούμε να τα δεχτούμε όλα έτσι ακριβώς. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι, που έστω και μ` αυτό που λέτε, σημαίνει ότι δεν είστε και δε θέλετε να φαίνεστε ``αφελείς`` και ``ρομαντικοί`` FORZA LA JUVENTUS!

      Διαγραφή