3 Ιαν 2017

Τι διαρρέει η Γιουβέντους για τα επιθετικά δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος

Σαν μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Γιουβέντους, αντιλαμβάνονται στο Τορίνο τα τελευταία δημοσιεύματα.

Οι μπιανκονέρι δε συνηθίζουν να μπαίνουν σε διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης για κάποιο ρεπορτάζ. Το έκαναν μόνο σε αυτό της Gazzetta dello Sport για τα λόγια που χρέωνε στον Μπουφόν και μετά της απαγόρευσε και την είσοδο στο Juventus Stadium.

Η εφημερίδα επανήλθε με το ρεπορτάζ για τον Αλέγκρι και στη συνέχεια για τον Εβρά και τώρα για τον Ντιμπάλα. Η Γιούβε δεν έχει αντιδράσει επισήμως σε τίποτα από αυτά και αυτό που διαρρέουν δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη διοίκηση, είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση το κλαμπ.

Στο Τορίνο θεωρούν ότι η απώλεια του Σούπερ Καπ θεωρήθηκε από μέρος του Τύπου ως η τέλεια ευκαιρία για να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος και αποσταθεροποίησης της Γιουβέντους. Αυτό, μάλιστα, το συνδέουν με τα συνεχή πανηγυρικά ρεπορτάζ για τις Μίλαν και Ιντερ, τα οποία συνοδεύονται πάντα από (δημοσιογραφικές) υποσχέσεις για τρελά λεφτά που θα βάλουν οι Κινέζοι για να σαρώσουν τα πάντα στις μεταγραφές.


Αυτά, βέβαια, τα έγραφαν και το καλοκαίρι για την Ιντερ, όπως τα γράφουν γενικά ένα χρόνο τώρα για την Μίλαν, στην οποία, παρεμπιπτόντως, οι Κινέζοι δεν έχουν μπει ακόμη. Σε μια περίοδο που ακόμη και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, κάνει δηλώσεις για το Μιλάνο, στο Τορίνο δεν θεωρούν αθώα αυτά τα δημοσιεύματα.

Και αυτό που διαρρέουν, είναι ότι αυτά τα δημοσιεύματα θα αποδειχθεί σύντομα ότι δεν έχουν βάση: Με την ανακοίνωση της ανανέωσης του Πάουλο Ντιμπάλα και με την συμπαγή εικόνα της ομάδας -σε όλα τα επίπεδα- μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Μετά, το καλοκαίρι, θα δούμε ποιος θα σαρώσει τι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου